Γυναίκα Ομορφιά

Η Άμπι Κλάνσι είναι λόγος για να ζηλέψεις τον Πίτερ Κράουτς

Βρετανία: Έκλεψαν χρυσή τουαλέτα 18 καρατίων από το Ανάκτορο του Τσόρτσιλ

Πιάσε έναν φίλαθλο της Λίβερπουλ και μίλησε του για τον Πίτερ Κράουτς. Θα ακούσεις εκατό πράγματα μαζί με το γεγονός πως υπήρξε «κατσίκι» και δεν έπαιρνε ούτε μίαν κεφαλιά όσο και να προσπαθούσε. Από την άλλη ωστόσο, αν κάπου του βγάζουν όλοι το καπέλο, είναι στη γυναίκα που διάλεξε. Ή που τον διάλεξε εκείνη.

Η Άμπι Κλάνσι ανήκει στην μειονότητα των Βρετανίδων. Σε αυτές που ανήκουν στο 1,5% του πληθυσμού και είναι οι πολύ ωραίες. Γι’ αυτό άλλωστε και κερδίζει φωτογραφήσεις σε περιοδικά στα 33 της χρόνια και ετήσια αφιερώματα όπως αυτά του FHM την καθιστούν μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο. Αυτή τη φορά, στη νέα της φωτογράφηση για γνωστή σειρά εσωρούχων και μπικίνι, αποδεικνύει πως η ζωή δεν τελειώνει επειδή παντρεύτηκες και έχεις δύο παιδιά.

Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες.

  • Η Άμπι Κλάνσι είναι λόγος για να ζηλέψεις τον Πίτερ Κράουτς
  • Η Άμπι Κλάνσι είναι λόγος για να ζηλέψεις τον Πίτερ Κράουτς
  • Η Άμπι Κλάνσι είναι λόγος για να ζηλέψεις τον Πίτερ Κράουτς
  • Η Άμπι Κλάνσι είναι λόγος για να ζηλέψεις τον Πίτερ ΚράουτςΗ Άμπι Κλάνσι είναι λόγος για να ζηλέψεις τον Πίτερ ΚράουτςΗ Άμπι Κλάνσι είναι λόγος για να ζηλέψεις τον Πίτερ ΚράουτςΗ Άμπι Κλάνσι είναι λόγος για να ζηλέψεις τον Πίτερ ΚράουτςΗ Άμπι Κλάνσι είναι λόγος για να ζηλέψεις τον Πίτερ ΚράουτςΗ Άμπι Κλάνσι είναι λόγος για να ζηλέψεις τον Πίτερ ΚράουτςΗ Άμπι Κλάνσι είναι λόγος για να ζηλέψεις τον Πίτερ ΚράουτςΗ Άμπι Κλάνσι είναι λόγος για να ζηλέψεις τον Πίτερ Κράουτς