Γυναίκα Ομορφιά

Η Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμε

Φλόριντα: Καγκουρό κυκλοφορούσε… ανέμελο στο Φορτ Λοντερντέιλ (vid)

Όλες οι φωτογραφίες της που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Θυμόμαστε εκείνη την μαγική εποχή στα αντρικά περιοδικά που κάποτε δέσποζε το bra-less. Προσοχή, όχι το topless. Αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Ήταν αυτό που σήμερα θα έλεγες «τα πάντα όλα». Όμως στις εποχές που υπήρχε ακόμη η φαντασία στο print, πολλά από τα μοντέλα φορούσαν τα t-shirts χωρίς σουτιέν αφήνοντας την φαντασία να οργιάσει.

Και μπορεί η Bryn Fabbri να είναι ένα από τα νέα ονόματα του modeling, αλλά φαίνεται πως οι πρακτικές που ακολουθεί στις φωτογραφίες της, ακολουθούν αυτή την συνταγή που όλοι αγαπήσαμε και θυμόμαστε με μία μικρή νοσταλγία. Μπορεί να μην την ακολουθεί σε κάθε φωτογραφία, αλλά το Instagram έχει τόσες πολλές από αυτές, που θα έλεγες ότι το κορίτσι προσπαθεί να κρατήσει την συγκεκριμένη συνήθεια ζωντανή.

Και μπράβο της δηλαδή. Δες και παρακάτω.

Η Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμε

Η Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμεΗ Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμεΗ Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμεΗ Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμεΗ Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμεΗ Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμεΗ Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμεΗ Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμεΗ Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμεΗ Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμεΗ Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμεΗ Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμεΗ Bryn Fabbri δίνει αξία στο braless που όλοι αγαπήσαμε