Γυναίκα Ομορφιά

Η Laura Giraudi είναι έτοιμη για ψαροντούφεκο

Η Laura Giraudi είναι έτοιμη για ψαροντούφεκο

Σε έναν κόσμο που ψάχνει να δει πως θα βγει στις παραλίες για να μπορέσει να την βγάλει καθαρή με τα μπάνια αλλά και με τους υπόλοιπους λουόμενους, υπάρχουν κορίτσια που έρχονται να μας θυμίσουν να κρατήσουμε ψηλά τον πήχη της καλοκαιρινής διασκέδασης και να μην διστάσουμε πουθενά και σε τίποτα.

 

Μαζί με το καλοκαίρι έρχεται ωστόσο και το αυθεντικό «μάτι» που παίρνουμε στην παραλία, με κορίτσια σαν Laura Giraudi, που ποζάρουν για τον φωτογραφικό φακό. Πολλά συγχαρητήρια στον φωτογράφο Danyel Weideman που της πρότεινε να ετοιμαστεί με τα βατραχοπέδιλα και την μάσκα για βουτιά και της θύμισε πως δεν χρειάζεται να φορέσει μαγιό για να τα βγάλει πέρα. Αντιθέτως, όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο.

  • Η Laura Giraudi είναι έτοιμη για ψαροντούφεκο
  • Η Laura Giraudi είναι έτοιμη για ψαροντούφεκοΗ Laura Giraudi είναι έτοιμη για ψαροντούφεκοΗ Laura Giraudi είναι έτοιμη για ψαροντούφεκοΗ Laura Giraudi είναι έτοιμη για ψαροντούφεκοΗ Laura Giraudi είναι έτοιμη για ψαροντούφεκοΗ Laura Giraudi είναι έτοιμη για ψαροντούφεκοΗ Laura Giraudi είναι έτοιμη για ψαροντούφεκο