Γυναίκα Ομορφιά

Καμιά δεν χορεύει στο Instagram όπως η Άσλεϊ. ΚΑΜΙΑ.

Κρήτη: φωτογραφίες από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις Αρχάνες

Και εκεί που ψάχνω στο Instagram για καινούργια κοριτσάκια για να σας τα παρουσιάσω, μου βγαίνει αυτό εδώ το βίντεο. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κολάστηκα να το πατήσω, αλλά δεν είχα ιδέα για το κόλλημα που θα έτρωγα στη συνέχεια.

 

 

Άσλεϊ Σούλτζ φιλαράκια μου. Τραγουδίστρια, χορεύτρια και καυτή περσόνα του Instagram. Ξανθιά που με έκανε να πάθω την πλάκα μου λες και είδα μελαχρινή. Μπήκα στο YouTube, άκουσα κάτι τραγούδια της, «μπά άστο λέω» πήγα πίσω στο Insta και άρχισα να εξερευνώ το προφίλ της. Πολλά προσόντα το κορίτσι – και δεν μιλάω μόνο για το τραγούδι. Για καλή μου τύχη, έχει τόσο πράμα με μπικίνι που ένιωσα λες και είμαι Σκιάθο Αυγουστιάτικα. Τα χρειάστηκα. Δεν ξέρω αν θα σας αρέσει η μουσική αλλά σίγουρα θα σας αρέσουν οι φωτογραφίες.

Αφήστε με ν’ αγιάσω (λέμε τώρα).

  • Καμιά δεν χορεύει στο Instagram όπως η Άσλεϊ. ΚΑΜΙΑ.Καμιά δεν χορεύει στο Instagram όπως η Άσλεϊ. ΚΑΜΙΑ.Καμιά δεν χορεύει στο Instagram όπως η Άσλεϊ. ΚΑΜΙΑ.Καμιά δεν χορεύει στο Instagram όπως η Άσλεϊ. ΚΑΜΙΑ.Καμιά δεν χορεύει στο Instagram όπως η Άσλεϊ. ΚΑΜΙΑ.Καμιά δεν χορεύει στο Instagram όπως η Άσλεϊ. ΚΑΜΙΑ.Καμιά δεν χορεύει στο Instagram όπως η Άσλεϊ. ΚΑΜΙΑ.Καμιά δεν χορεύει στο Instagram όπως η Άσλεϊ. ΚΑΜΙΑ.Καμιά δεν χορεύει στο Instagram όπως η Άσλεϊ. ΚΑΜΙΑ.Καμιά δεν χορεύει στο Instagram όπως η Άσλεϊ. ΚΑΜΙΑ.Καμιά δεν χορεύει στο Instagram όπως η Άσλεϊ. ΚΑΜΙΑ.Καμιά δεν χορεύει στο Instagram όπως η Άσλεϊ. ΚΑΜΙΑ.