Γυναίκα

Πράγματα που βρίσκεις σε μια γυναικεία τσάντα και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σου

Πράγματα που βρίσκεις σε μια γυναικεία τσάντα και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σου

Τα ταμπόν, οι σερβιέτες, το ταλκ ή τα προφυλακτικά έχουν πολλές χρήσεις εκτός από τις προφανείς 

Πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να λύσουμε μικροπροβλήματα της καθημερινότητας.

 

 

12 tips για προβλήματα της καθημερινότητας που λύνονται με πράγματα που βρίσκεις σε μια γυναικεία τσάντα.

 

01. Μας χτυπάνε οι γόβες και πληγιάζουν το πόδι στο πίσω μέρος; Κόβουμε το πάνω μέρος από ένα σερβιετάκι και το κολλάμε στο παπούτσι στο σημείο πάνω από το τακούνι.

02. Θέλουμε να μαζέψουμε τα μαλλιά μας σε αλογοουρά και δεν έχουμε τα απαραίτητα; Κόβουμε το πάνω μέρος του προφυλακτικού και το χρησιμοποιούμε σαν λαστιχάκι για τα μαλλιά.

03. Θέλουμε να μοσχομυρίζουν τα συρτάρια με τα εσώρουχα, τις πετσέτες και τα σεντόνια; Ψεκάζουμε μια σερβιέτα με το αγαπημένο μας άρωμα και την τοποθετούμε στο συρτάρι. 

04. Μυρίζουν τα αθλητικά μας; Ρίχνουμε μερικές σταγόνες άρωμα σε δύο ταμπόν και τα τοποθετούμε μέσα σε κάθε παπούτσι.

05. Έχει μαζέψει άλατα η βρύση και πετάει το νερό όπου να ‘ναι;. Παίρνουμε ένα προφυλακτικό, το γεμίζουμε με ξύδι και νερό και το «φοράμε» στη βρύση για 1-2 ώρες. 

06. Θέλουμε να μυρίζει ωραία η ντουλάπα μας; Ψεκάζουμε ένα ταμπόν με το αγαπημένο μας άρωμα και το κρεμάμε στην ντουλάπα. 

07. Θέλουμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας πουκάμισο, αλλά είναι ψιλοτσαλακωμένο στον γιακά; Αντί να ανοίξουμε δουλειές με το σίδερο, περνάμε τον γιακά με το ισιωτικό των μαλλιών. 

08. Μυρίζουν οι γόβες; Τις πασπαλίζουμε με ταλκ.

09. Ιδρώνουν τα πόδια μας μέσα στα αθλητικά; Κολλάμε στον πάτο τους ένα σερβιετάκι. 

10. Ιδρώνουν οι μασχάλες μας όταν πάμε για τρέξιμο και αφήνουν μασχαλίλα στη φόρμα; Πριν ξεκινήσουμε την προπόνηση, κολλάμε ένα σερβιετάκι στο εσωτερικό της φόρμας, στο ύψος της μασχάλης. 

11. Έσταξε λάδι στη φρεσκοπλυμένη μας μπλούζα και δεν θέλουμε να την ξαναρίξουμε στο πλυντήριο; Ρίχνουμε στον λεκέ λίγο ταλκ, ταμπονάρουμε με μια χαρτοπετσέτα να φύγει η περίσσεια, αφήνουμε για λίγη ώρα και τινάζουμε.

12. Φαίνεται το βρακί μας όταν φοράμε κολάν; Κόβουμε ένα καλτσόν στο ύψος των μηρών και το φοράμε πάνω από το εσώρουχο και κάτω από το κολάν. 

 

 

Πηγή: athensvoice.gr