Γυναίκα Ομορφιά

Προφανώς και έστρωνες τον καναπέ σου για την Στεφανία

Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε πέτρες στη χολή
 Αν μη τι άλλο, πρέπει να μάθεις να είσαι φιλόξενος.

Η ίδια, δηλώνει στο προφίλ της στο Instagram ότι έχει τσιγγάνικη ψυχή. Όσο και αυτό σε παραπέμπει στους Peaky Blinders, προσπάθησε να φανταστείς ότι μία μέρα μπορεί απλά να χτυπούσε την πόρτα σου και να ζητούσε ένα μέρος να μείνει. Λέμε τώρα. Γιατί αν είσαι μοντέλο στο Μαϊάμι, δεν έχεις θέμα με τις μετακινήσεις σου.

View this post on Instagram

This is why I’m late, this is why I’m late 🤠

A post shared by Stefanie Knight (@stefanieknight) on

Να λοιπόν μία μικρή γνωριμία με την Στέφανι Νάιτ. Το κορίτσι που τριγυρνά όλο τον κόσμο και που, ενώ έχει τα λεφτά για ξενοδοχεία ως ινφλουένσερ, θα κοιμόταν άνετα και στον καναπέ σου. Αν τύχει και μένεις δίπλα σε θάλασσα ακόμα καλύτερα, γιατί θα την βγάλει μία χαρά με τα μπικίνι της.

Ρίξε μία ματιά στις φωτογραφίες της και θα καταλάβεις.

Προφανώς και έστρωνες τον καναπέ σου για την Στεφανία

Προφανώς και έστρωνες τον καναπέ σου για την Στεφανία

Προφανώς και έστρωνες τον καναπέ σου για την ΣτεφανίαΠροφανώς και έστρωνες τον καναπέ σου για την ΣτεφανίαΠροφανώς και έστρωνες τον καναπέ σου για την ΣτεφανίαΠροφανώς και έστρωνες τον καναπέ σου για την ΣτεφανίαΠροφανώς και έστρωνες τον καναπέ σου για την ΣτεφανίαΠροφανώς και έστρωνες τον καναπέ σου για την ΣτεφανίαΠροφανώς και έστρωνες τον καναπέ σου για την ΣτεφανίαΠροφανώς και έστρωνες τον καναπέ σου για την ΣτεφανίαΠροφανώς και έστρωνες τον καναπέ σου για την ΣτεφανίαΠροφανώς και έστρωνες τον καναπέ σου για την Στεφανία