Σχέσεις

Διάσημα ζευγάρια με «ανοιχτές» σχέσεις

Σαν σήμερα: Αρχίζει η κατασκευή του μυστήριου Πύργου της Πίζας

Για μερικούς από αυτούς ίσως να μην το περιμένατε

Οι «ανοιχτές» σχέσεις είναι πιο συχνές στη σημερινή εποχή. Και τα διάσημα ζευγάρια είναι πιο ανοιχτά σε αυτές τις… «ανοιχτές» σχέσεις. Υπάρχουν διάσημα ζευγάρια, με κάποια από αυτά να είναι πολλά χρόνια μαζί, που έχουν παραδεχθεί ή τουλάχιστον υπήρξε η φήμη, ότι η σχέση ή ο γάμος τους είναι «ανοιχτοί». Για μερικούς από αυτούς ίσως να μην το περιμένατε.

Will Smith – Jada Pinkett Smith

https://www.insider.com/jada-pinkett-smith-will-will-smith-dont-say-theyre-married-2018-10

@insider.com

Είναι παντρεμένοι από το 1997. Και ίσως ο γάμος τους να κράτησε όλα αυτά τα χρόνια, γιατί όπως είπε η Jada Pinkett Smith, έχουν «απόλυτη ελευθερία». Το ζευγάρι δεν κυνηγά απαραίτητα συντρόφους έξω από το γάμο, αλλά έχει απόλυτη ελευθερία και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Όπως δήλωσε η Jada «αυτό δεν σημαίνει πως έχουν ‘ανοιχτή σχέση’ αλλά μια ‘ώριμη’ σχέση».

Ashton Kutcher – Demi Moore

https://thestir.cafemom.com/celebrities/210803/ashton-kutcher-demi-divorce-details

@thestir.cafemom.com

Υπήρξαν παντρεμένοι για 8 χρόνια και σύμφωνα με δημοσιεύματα είχαν ένα εντελώς «ανοιχτό» γάμο. Οι περισσότεροι στο Χόλυγουντ γνώριζαν για την συμφωνία του, αλλά κατάφεραν να την κρατήσουν κρυφή από το κοινό, όπως ανέφερε το περιοδικό Star.

Brad Pitt – Angelina Jolie

https://www.hindustantimes.com/hollywood/two-years-on-here-s-why-the-brad-pitt-angelina-jolie-divorce-isn-t-final-yet/story-mJT63HSPD2dvK9UGewbqwN.html

@hindustantimes.com

Μπορεί ο γάμος τους να κράτησε 5 χρόνια, αλλά η σχέση τους συνολικά κράτησε για 14. Όλα αυτά τα χρόνια, φαίνεται πως είχαν «ανοιχτή» σχέση, κυρίως λόγω των κοινών τους απόψεων περί ελευθερίας. Η Jolie είχε δηλώσει πως «η πίστη δεν είναι απαραίτητη σε μια σχέση. Το οτι είμαστε μαζί, δεν σημαίνει ότι είμαστε αλυσοδεμένοι. Προσπαθούμε να μην περιορίζουμε ποτέ ο ένας τον άλλον».

Justin Timberlake – Jessica Biel

https://www.today.com/parents/justin-timberlake-how-jessica-biel-told-him-she-was-pregnant-t141044

@today.com

Εδώ το πράγμα είναι λίγο διαφορετικό. Πριν παντρευτούν και αποκτήσουν παιδί, ο Justin της είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για μια αποκλειστική σχέση και προτιμούσε μια «ανοιχτή» για να συνεχίσει. Η Jessica στην αρχή το έφερε βαρέως, αλλά τελικά συμφώνησε. Μερικά χρόνια αργότερα, η σχέση τους έπαψε να είναι «ανοιχτή».

Megan Fox – Brian Austin Green

https://www.tvguide.com/news/megan-fox-files-divorce-brian-austin-green/

@tvguide.com

Επίσης μια παράξενη περίπτωση. Και ίσως πιο παράξενη. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2004 και παντρεύτηκε το 2010, έχοντας αποκτήσει 3 παιδιά. Έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί αρκετές φορές. Η συμφωνία ως προς την «ανοιχτή» σχέση είναι παράξενη. Η Fox μπορεί να έχει περιστασιακές σχέσεις, αλλά ο Brian απαγορεύεται να αγγίξει άλλη.