Κόσμος Σχέσεις

Έμαθε ότι την απατά ο αρραβωνιαστικός της και διάβασε τα καυτά μηνύματα την ώρα του γάμου

Έμαθε ότι την απατά ο αρραβωνιαστικός της και διάβασε τα καυτά μηνύματα την ώρα του γάμου

Έμαθε μία μέρα πριν από το γάμο πως ο αρραβωνιαστικός της την απατάει και πήρε την καλύτερη εκδίκηση

Οι γάμοι είναι κατά κανόνα γεμάτοι ευτυχισμένες στιγμές. Για το ζευγάρι αλλά και για τους καλεσμένους (που περιμένουν να ανοίξει ο μπουφές ή το open bar). Όμως ένας γάμος πριν μερικές μέρες, πήρε ξαφνικά παράξενη τροπή καθώς η νύφη αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της απο το γαμπρό, λίγο πριν αρχίσει το μυστήριο.

Η Casey περίμενε πώς και πώς την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της και όλα ήταν τακτοποιημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η νύφη δεν υπολόγισε μόνο ένα πράγμα.

Μία μέρα πριν από το γάμο κι ενώ περνούσε τις τελευταίες χαλαρές ελεύθερες στιγμές της έλαβε ένα μήνυμα: «Εγώ δεν θα τον παντρευόμουν. Εσύ;». Έπειτα, της στάλθηκαν φωτογραφίες από τις συνομιλίες του συντρόφου της με μία γυναίκα από άγνωστο αριθμό.

«Το μυαλό μου απλά δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε δει! Δεν σκέφτηκα καν ότι ήταν ψεύτικα τα μηνύματα, ήμουν σίγουρη πως ήταν αληθινά», ανέφερε η γυναίκα όταν μοιράστηκε την ιστορία της. Η Casey δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει κι ενώ οι φίλοι της επέμεναν να ακυρώσει τον γάμο, εκείνη είχε μία καλύτερη ιδέα.

Τι έκανε; Πήγε κανονικά στον γάμο της, ωστόσο αντί να διαβάσει τους όρκους της πήρε βαθιά ανάσα και είπε στους δικούς της ανθρώπους ότι δεν θα γίνει ο γάμος: «Ο Άλεξ φαίνεται πως δεν είναι αυτός που νόμιζα».

Πίσω από τα λουλούδια που κρατούσε στα χέρια της βρισκόταν το κινητό της. Η γυναίκα διάβασε όλα τα μηνύματα που έλαβε το περασμένε ο βράδυ, κάθε λέξη.

«Το σώμα σου είναι απίστευτα υπέροχο και ξέρεις πολύ καλά πως να το χρησιμοποιείς. Μακάρι, η κοπέλα μου να είχε τις ίδιες δεξιότητες», «Μου λείπεις τόσο πολύ, δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι. Δεν είχα ποτέ ξανά τέτοια χημεία με κάποια», ανέφεραν μερικά από τα μηνύματα.

Ο γαμπρός από την άλλη δεν ήξερε από που να κρυφτεί κι απλά αποχώρησε με τον κουμπάρο του.