Σχέσεις

Τα 3 κύρια σημάδια ότι ο γάμος σας δεν πάει καλά

Τα 3 κύρια σημάδια ότι ο γάμος σας δεν πάει καλά

Θέλουν πολλή προσοχή

Οι περισσότεροι γάμοι έχουν κρίσεις. Άλλες είναι μεγαλύτερες και άλλες μικρότερες. Το καλύτερο που έχει να κάνει ένα ζευγάρι είναι να κοιτάξει μαζί στα μάτια το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσει. Βέβαια τις περισσότερες φορές κάνει το αντίθετο, με το πρόβλημα να διαγωνίζεται και να είναι καταστροφικό για μια σχέση.

Τα 3 παρακάτω σημάδια είναι αυτά που συνήθως δείχνουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα:

Καθόλου σeξ

Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που διατηρούν σχέση χωρίς σeξουαλική επαφή και αν τους ρωτήσεις θα σου πουν πως όλα είναι μια χαρά. Δεν είναι. Η απροθυμία και μόνο να έχουμε σeξουαλική επαφή με τον/την συντροφό μας, μπορεί να οδηγήσει στον χωρισμό, μετά από επίπονες επιπλοκές, όπως η απιστία.

Τσακωμοί για τα ίδια πράγματα

Οι τσακωμοί δεν είναι κάτι κακό. Μερικές φορές χρειάζονται για να ξυπνήσουν τα πνεύματα και να ανάψουν τα αίματα. Αυτό όμως που παραπέμπει σε κρίση στο γάμο είναι ο τσακωμός για το ίδιο πράγμα διαρκώς που συνήθως καταλήγει σε αδιέξοδο και το ζευγάρι δεν βλέπει ποτέ ο ένας την πλευρά του άλλου.

Ξεχωριστές Ζωές

Ο καθένας πρπεπει να έχει ένα κομμάτι της ζώης του που δεν θα πρέπει να συμμετέχει ο άλλος, αλλά τα ζευγάρια όταν δεν περνούν αρκετό χρόνο μαζί τότε υπάρχει πρόβλημα. Κι σε αυτό δεν βοηθάει και πολύ η καθημερινότητα. Κάθε ημέρα κάποια πράγματα φαίνονται πιο σημαντικά από την ίδια τη σχέση, όπως η δουλειά, τα παιδιά, το νοικοκυριό. Αν προσθέσεις και το γεγονός ότι ο καθένας θέλει να βγαίνει με τους φίλους του για να «ξεφεύγει» λίγο από τα παραπάνω, τότε τα ζευγάρια καταλήγουν να ζουν «ξεχωριστές ζωές», κάτι το οποίο οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αποξένωση.