SEX Γυναίκα

Αυτά είναι τα 12 είδη οργασμού

Σαν σήμερα: Η ναυμαχία Τούρκων και Αμερικανών στο Αιγαίο

Ο γυναίκειος οργασμός βέβαια είναι κάτι που η επιστήμη δεν έχει ακόμα κατανοήσει πλήρως

Δεν χρειάζεται να πούμε τα οφέλη που προσφέρει η ψυχική και σωματική ικανοποίηση που προσφέρει το σεξ και οργασμός στην υγεία μας. Οι επιστημονικές μελέτες τις έχουν αναφέρει ουκ ολίγες φορές.

Ο γυναίκειος οργασμός βέβαια είναι κάτι που η επιστήμη δεν έχει ακόμα κατανοήσει πλήρως ως προς το πως προκαλείται αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι γυναίκες οδηγούνται σε αυτόν. Ο οργασμός άλλωστε είναι ο κύριος λόγος που όλοι επιλέγουν να κάνουν σeξ.

Υπάρχουν 12 είδη οργασμού στην γυναίκα:

Οργασμός από τον ερεθισμό του στήθους

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Science of Relationships, αναφέρει πως η διέγερση της θηλής ενεργοποιεί μια περιοχή του εγκεφάλου που είναι γνωστή ως γεννητικός αισθητικός φλοιός. Η ίδια αυτή περιοχή ενεργοποιείται επίσης από την διέγερση της κλειτορίδας, του κόλπου αλλά και του τραχήλου της μήτρας. Άρα ο εγκέφαλος των γυναικών φαίνεται να επεξεργάζεται με τον ίδιο τρόπο τα ερεθίσματα της θηλής και εκείνα των γεννητικών οργάνων.

Σημείο Α

Πρόκειται για το εσωτερικό του κόλπου, επίσης γνωστό ως πρόσθιος θόλος. Μπορείτε να το αναζητήσετε την ώρα του σeξ στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου έως και την περιοχή του αφαλού. Κάποιοι ισχυρίζονται πως είναι ένα αρκετά σημαντικό σημείο διέγερσης, αφού θεωρείται έμμεση διέγερση του σημείου G.

Σημείο G

Υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν πως το σπογγώδες σημείο στο μπροστινό μέρος του κόλπου είναι ένας «μύθος». Το σημείο Graffenberg, όπως είναι επίσης γνωστό, είναι η πιο «μυστηριώδης» ερωτογενής ζώνη της της γυναίκας.

Σημείο U

To «U» προέρχεται από την λέξη «Urethra», δηλαδή την ουρήθρα, η οποία περιβάλλεται και από τις τρείς πλευρές από την κλειτορίδα. Η κλειτορίδα είναι στην πραγματικότητα αρκετά μεγαλύτερη απ’ ότι νομίζετε, φτάνοντας τα 7-12 εκατοστά μέσα στο σώμα. Όταν το σημείο U διεγείρεται, ο ιστός που περιβάλλει το άνοιγμα διογκώνεται με αίμα, προκαλώντας έτσι τους αδένες να παράγουν το υγρό του γυναικείου οργασμού και σας διεγείρει.

Οργασμός από εpωτικό φιλί

Τα χείλη είναι μια βλεννογονοδερματική περιοχή του σώματος, γεμάτα με νευικές απολήξεις. Έχουν παρόμοια λειτουργία δηλαδή με το εξωτερικό του αιδοίου, την κλειτορίδα και τις θηλές. Έτσι και αυτά μπορεί να σας ερεθίσουν κατά την διάρκεια ενός έντονου φιλιού.

Οργασμός από ερεθισμό του τραχήλου της μήτρας

Είναι ο λεγόμενος βαθύς οργασμός ή οργασμός του οπισθίου θόλου. Έρχεται ως αποτέλεσμα βαθιάς διείσδυσης και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον οργασμό του σημείου A, όσον αφορά στον ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στην πίεση και όχι στην επαναλαμβανόμενη διέγερση.

Οργασμός από ερεθισμό της κλειτορίδας

Σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν κλειτοριδικό οργασμό, ενώ κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να έχουν κανενός άλλου είδους οργασμό. Είναι ο πιο συχνός οργασμός και αυτό γιατί οι κλειτορίδα έχει 8.000 νευρικές απολήξεις και γι’ αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει σύγκριση με κανένα άλλο σημείο στο σώμα.

Οργασμός από πρωκτική διέγερση

Η πρωκτική διείσδυση πρέπει να γίνει σιγά σιγά με την βοήθεια αρκετού λιπαντικού και χωρίς κανένα ίχνος βιασύνης. Η περιοχή του πρωκτού πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για την διείσδυση και μπορεί να διεγερθεί προκαλώντας οργασμό.

Οργασμός με πνευματικό ερεθισμό

Το νούμερο 1 σεξουαλικό όργανο είναι χωρίς κανέναν ανταγωνισμό ο εγκέφαλος μας. Οι έντονες σκέψεις – φαντασιώσεις έχει παρατηρηθεί πως προκαλούν οργασμό σε ορισμένα άτομα που ζουν την εμπειρία έντονα μόνο με την σκέψη τους.

Οργασμός από ερεθισμό προσωπικής ζώνης

Αυτός ο οργασμός προκύπτει από τον ερεθισμό ενός πολύ προσωπικού σημείου που για τον καθένα είναι διαφορετικό και μπορεί αν το ερεθίσει. Ο αυχένας, τα αυτιά, τα πόδια είναι μερικά από αυτά τα σημεία, των οποίων η διέγερση μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό.

Οpγασμός πολλαπλών σημείων

Σε αυτή την περίπτωση ερεθίζονται ταυτόχρονα πάνω από μια ερωτογενής περιοχές στο σώμα.

Πολλαπλός οργασμός

Οι γυναίκες που τον έχουν βιώσει, λένε πως δεν μπορεί να υπάρξει κάτι παρόμοιο με αυτό. Έχει δυο τύπους: ο πρώτος είναι όταν ο ένας οργασμός ακολουθεί τον άλλο, αλλά υπάρχει μικρή παύση ενδιάμεσα. Ο δεύτερος είναι ακόμα πιο έντονος, όπου ο ένας οργασμός ακολουθεί τον άλλο συνεχόμενα και χωρίς σταματημό.