Γυναίκα Ομορφιά

Το Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίρι

Το Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίρι

Βιβλία, παραλίες, ήλιος και θανατηφόρα κορμιά στην άμμο

Αυτό που λένε πολλοί ότι το ξένο είναι πιο γλυκό, εγώ δεν το πιστεύω καθόλου, θα κάνω όμως μια εξαίρεση για το ωραιότερο πλάσμα που έχω συναντήσει αυτό το ιντερνετικό καλοκαίρι: το νεαρό μοντέλο από την Ιταλία που ακούει στο όνομα Fransesca.

Την γνωρίσαμε από μία φωτογράφισή της στο εξαιρετικό C-Heads Magazine και με απασχόλησε σε όλη τη διάρκεια των σύντομων διακοπών μου. Διότι το κορίτσι θυμίζει την Aida Yespica, γνωστή WAG που μας απασχολούσε λίγο παλιότερα, με μια δόση ιταλικού σινεμά και μπόλικου καλοκαιριού στις φωτογραφίες της. Επίσης έχει το ωραίο συνήθειο να φωτογραφίζεται συχνά πυκνά σε παραλίες και με τις φίλες της προσφέροντας απλόχερα καρδιοχτύπια. Για να μην σχολιάσουμε για τα μικροσποπικά και εξαιρετικά σκαλωματικά τατού που έχει χτυπήσει, το ένα μάλιστα στα Ελληνικά.

 Σου θυμίζει όλες τις ερωτικές θερινές φαντασιώσεις σου σε λίγα καρέ: άμμος, θάλασσα, ιστιοπλοϊκά, διάβασμα στη θάλασσα, γέλια και κοριτσοπαρέες δίπλα στα νερά.

  • Το Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίριΤο Instagram της Φραντζέσκας φέρνει το καλοκαίρι