Γυναίκα Ομορφιά

To Παρίσι θα είναι πάντα εκεί για την Tanya

To Παρίσι θα είναι πάντα εκεί για την Tanya

Είναι και μουσικός εκτός από μοντέλο και η φωνή της είναι το ίδιο εντυπωσιακή.

Στην καραντίνα έβγαινε στο μπαλκόνι της και διασκέδαζε τους γείτονές της με την κιθάρα της και την απαλή φωνή της. Μπορεί να κατάγεται από την Ιταλία, όμως Tanya Davolio έμαθε από νωρίς πως το Παρίσι θα είναι για πάντα εκεί για να την περιμένει. Κάνοντας πράξη τα χαρακτηριστικά λόγια από την ταινία Casablanca, βρήκε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Vincennes και από τότε ζει το όνειρό της. Πάρε μία γεύση για το τι είναι ικανή να κάνει:

Πριν περάσουμε στις φωτογραφίες για τις οποίες ανυπομονείς, να σε πληροφορήσουμε πως έχει ρίζες από τη Βενεζουέλα. Το μελαμψό της δέρμα και η γενικότερη εξωτική της παρουσία μας προϊδεάζει άλλωστε γι’ αυτό. Στο προφίλ της στο Instagram μας συστήνεται ως μοντέλο, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Εμείς θα συμφωνήσουμε σε όλα και θα απολαύσουμε μαζί με εσένα τις λήψεις του Bruno Bicalhoc.

  • To Παρίσι θα είναι πάντα εκεί για την TanyaTo Παρίσι θα είναι πάντα εκεί για την TanyaTo Παρίσι θα είναι πάντα εκεί για την TanyaTo Παρίσι θα είναι πάντα εκεί για την TanyaTo Παρίσι θα είναι πάντα εκεί για την TanyaTo Παρίσι θα είναι πάντα εκεί για την TanyaTo Παρίσι θα είναι πάντα εκεί για την TanyaTo Παρίσι θα είναι πάντα εκεί για την Tanya