Γυναίκα Ομορφιά

Το βίντεο που θα ξυπνήσει το αθλητικό σου ένστικτο

Συντάξεις : Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα

Με 80s διάθεση και αισθητική, 4 αθλήτριες μας βάζουν στο σωστό δρόμο.

Τι μπορούν να κάνουν 4 γυναίκες που συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα αν συνεργαστούν με την εταιρεία εσωρούχων Agent Provocateur; Τέχνη, αυτό μπορούν να κάνουν και μάλιστα κατάφεραν να τη χωρέσουν σε ένα εντυπωσιακό βίντεο που τονίζει τόσο την αθλητικότητα, όσο και την αισθησιακή γυναικεία ομορφιά. Τι εννοούμε με αυτή την εισαγωγή; Η απάντηση που ζητάς βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

https://youtu.be/9YrVRnqjXZk

Η νέα καμπάνια της γνωστής εταιρείας ονομάζεται Play to Win και χαιρετίζει τη θηλυκότητα όπως και την ομορφιά του αθλητικού κορμιού. Στο clip διάρκειας ενός λεπτού, είδαμε τις Georgia Mae-FentonAlysha Newman, Sasha Digiulian και Queen Harrison με 80s διάθεση και αισθητική να εξασκούνται πάνω στο άθλημα που αγαπούν. Η αλήθεια είναι πως τα αγαπήσαμε και εμείς.

Εκτός από το βίντεο που ανέλαβε να σκηνοθετήσει η Sarah Shotton, υπάρχουν και φωτογραφίες τις οποίες τράβηξε η Charlotte Wales. Δεν θα πούμε όχι ούτε σε αυτές:

Το βίντεο που θα ξυπνήσει το αθλητικό σου ένστικτοΤο βίντεο που θα ξυπνήσει το αθλητικό σου ένστικτοΤο βίντεο που θα ξυπνήσει το αθλητικό σου ένστικτοΤο βίντεο που θα ξυπνήσει το αθλητικό σου ένστικτοΤο βίντεο που θα ξυπνήσει το αθλητικό σου ένστικτοΤο βίντεο που θα ξυπνήσει το αθλητικό σου ένστικτο