Διατροφή

Έρευνα: Ποιες τροφές ανεβοκατεβάζουν τις επιδόσεις σου στο σεξ;

Βρήκε νεκρή τη γυναίκα του στο μπάνιο του σπιτιού τoυς

Οι καλές και οι κακές τροφές που φέρνουν θεμιτά κι ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Η στυτική λειτουργία του άνδρα είναι το βασικό συστατικό για ένα επιτυχημένο σεξ στη ζωή του. Κι όπως όλοι ξέρουμε το σεξ είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή ενός άνδρα. Αν θέλει λοιπόν να έχει μία καλή σεξουαλική ζωή θα πρέπει να προσέξει τη διατροφή του και να δει τι κάνει καλό και τι δεν κάνει στη στύση του.

ΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έρευνα: Ποιες τροφές ανεβοκατεβάζουν τις επιδόσεις σου στο σεξ;Έρευνα: Ποιες τροφές ανεβοκατεβάζουν τις επιδόσεις σου στο σεξ;Έρευνα: Ποιες τροφές ανεβοκατεβάζουν τις επιδόσεις σου στο σεξ;Έρευνα: Ποιες τροφές ανεβοκατεβάζουν τις επιδόσεις σου στο σεξ;Έρευνα: Ποιες τροφές ανεβοκατεβάζουν τις επιδόσεις σου στο σεξ;

Οι άνδρες που τρώνε πολύ κόκκινο κρέας έχουν μικρότερη διάρκεια στύσης, υποστηρίζει νέα επιστημονική μελέτη που διερεύνησε τη σχέση μεταξύ της διατροφής και της σεξουαλικής απόδοσης των ανδρών.

https://www.youtube.com/watch?v=gswf0IZbrMw&feature=emb_imp_woyt

Αν σου αρέσει το κρέας πρέπει τότε να το μετριάσεις λίγο για να μην έχεις θέματα με τη στύση σου. Αυτό είναι κάτι που το κατανοούμε όλοι μας.

Οι ερευνητές μιας νέας μελέτης εξέτασαν το σύνδεσμο μεταξύ διατροφής και διάρκειας στύσης και βρήκαν ότι οι άνδρες που καταναλώνουν πολύ κόκκινο κρέας έχουν μικρότερης διάρκειας στύσεις.

 

Το κρέας είναι ένα φαγητό που αρέσει στους περισσότερους άνδρες και γι’αυτό πολλές φορές αγνοούν τις προειδοποιήσεις των ειδικών όσον αφορά στα προβλήματα που πιθανώς επιφέρει στην υγεία η υπερβολική κατανάλωσή του. Τι συμβαίνει, όμως, όταν το κόκκινο κρέας «απειλεί» και τη στύση τους;

Έρευνα: Ποιες τροφές ανεβοκατεβάζουν τις επιδόσεις σου στο σεξ;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ολοένα και περισσότερες έρευνες συσχετίζουν τη διατροφή με την ικανότητα και τη διάρκεια της στύσης, προκαλώντας ανησυχία σε μεγάλη μερίδα του ανδρικού πληθυσμού που βλέπει τις σεξουαλικές του επιδόσεις να μειώνονται, αλλά και δίνοντας την ελπίδα της βελτίωσης της στυτικής λειτουργίας μέσω των αλλαγών στη διατροφή.

Έρευνα: Ποιες τροφές ανεβοκατεβάζουν τις επιδόσεις σου στο σεξ;

Οι επιστήμονες δεν μπόρεσαν σε αυτή τη μελέτη να υποδείξουν κάποιο πιθανό λόγο που να εξηγεί την ύπαρξη αυτού του συνδέσμου με αποτέλεσμα αυτός να παραμένει ασαφής. Επιπλέον, το δείγμα των τριών ατόμων που συμμετείχαν στη μελέτη πολύ ήταν μικρό, γι’αυτό και οι ερευνητές τονίζουν ότι εκτενέστερες μελέτες είναι απαραίτητες για την επαλήθευση αυτών των ευρημάτων.

Έρευνα: Ποιες τροφές ανεβοκατεβάζουν τις επιδόσεις σου στο σεξ;

Το πρώτο βράδυ, οι συμμετέχοντες έφαγαν ένα μπουρίτο με κρέας (μεξικάνικο φαγητό), ενώ το δεύτερο έφαγαν ένα παρόμοιο γεύμα αλλά με χορτοφαγικό περιεχόμενο. Η ανάλυση των δεδομένων που λήφθηκαν από τα δαχτυλίδια πέους αποκάλυψε ότι η στύση των ανδρών διήρκησε περισσότερο το δεύτερο βράδυ, όταν δηλαδή έφαγαν το χορτοφαγικό μπουρίτο.

Έρευνα: Ποιες τροφές ανεβοκατεβάζουν τις επιδόσεις σου στο σεξ;

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι ερευνητές ζήτησαν από τρεις φοιτητές που αθλούνταν τακτικά να φορέσουν δαχτυλίδι πέους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης για δύο βράδια, προκειμένου να καταγράψουν τις στύσεις τους.

Η έρευνα έδειξε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία τα οποία μπορούμε να τα μελετήσουμε εδώ αναλυτικά.

Δες εδώ τι έδειξε η έρευνα για τις τροφές και τη στύση: