Υγεία

Γιώργος Δασκαλάκης: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του – Τα νεότερα για την υγεία του

Γιώργος Δασκαλάκης: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του – Τα νεότερα για την υγεία του

Ο τραγουδιστής ταξίδεψε από τη Ρόδο στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ειδικές εξετάσεις στον Ευαγγελισμό.

Μάχη με τον καρκίνο συνεχίζει να δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής ανεβαίνει τη δική του ανηφόρα αλλά δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να παλεύει καθημερινά.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα για να κάνει ειδικές εξετάσεις στον Ευαγγελισμό, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τη σύντροφό του, Μαρία Ντινόρη.

Η ίδια με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν και όλα πήγαν καλά.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης ανταποκρίθηκε στις χημειοθεραπείες και συνεχίζει με ό,τι κρίνουν απαραίτητο οι γιατροί.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας. Με αυτήν την ανάρτηση θέλω να ενημερώσω όλους εσάς που νοιάζεστε για τον Τσαμπίκο μου και μου στέλνετε συνέχεια μηνύματα. Είναι τόσα πολλά που μου είναι αδύνατον να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά. Οπότε θα τα πούμε εδώ!

Λοιπόν…. Τα νέα είναι καλά. Ο Τσαμπίκος ανταποκρίθηκε στις χημειοθεραπείες και προχωράμε κανονικά για τις υπόλοιπες. Αυτό δεν έγινε μόνο με την ιατρική βοήθεια, αλλά και από τις δικές σας προσευχές και την θετική ενέργεια που του στέλνετε καθημερινά. Μην σταματάτε συνεχίστε το δικό σας έργο κι εμείς το δικό μας… Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Υ. Γ Μία υπόσχεση απ τον Τσαμπίκο. Του χρόνου τέτοια μέρα θα τραγουδήσει τόσο δυνατά για όλους εσάς που θα τρανταξει με την φωνή του όλο το σύμπαν. Τα φιλιά μας και τις ευχές μας σε όλους και ιδιαίτερα σ εσάς που πολεμάτε με το θηρίο που λέγεται καρκίνος. ΔΥΝΑΜΗ!!! Αγάπη, Πίστη, Ελπίδα».

Η ανάρτησή της