Κορωνοΐός

Γυναίκα από τα Γρεβενά έραψε δωρεάν 600 μάσκες για νοσοκομείο

Γυναίκα από τα Γρεβενά έραψε δωρεάν 600 μάσκες για νοσοκομείο

Σε μία κίνηση αλληλεγγύης προχώρησε μία γυναίκα από τα Γρεβενά, η οποία έραψε και έδωσε αφιλοκερδώς 600 μάσκες στο νοσοκομείο της περιοχής της.

Εξακόσιες μάσκες προσώπου για το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της περιοχής της έραψε μία γυναίκα από τα Γρεβενά.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελόνα Αγκόλι, με καταγωγή από την Αλβανία και ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων κλήθηκε από το νοσοκομείο της περιοχής να ράψει προστατευτικές μάσκες για τον κορωνοϊό λόγω της μεγάλης έλλειψης που υπάρχει.

Μάλιστα, όταν η υπεύθυνη του νοσοκομείου της προσέφερε χρήματα, η ίδια αρνήθηκε να πληρωθεί για τις υπηρεσίες της.

«Άκουγα συνεχώς στις ειδήσεις ότι υπάρχει έλλειψη μασκών στα νοσοκομεία ότι οι γιατροί και νοσηλευτές κάνουν συνεχώς εκκλήσεις γιατί τους τελειώνουν.

»Είπα αμέσως στην κυρία ότι δεν θέλω χρήματα ότι θα τις κατασκευάσω δωρεάν και θα τις προσφέρω στο νοσοκομείο και σε όσους εργαζόμενους τις έχουν ανάγκη. Τότε μου είπαν ότι θα μου στείλουν το ύφασμα, τους ζήτησα κι ένα δείγμα το οποίο χρησιμοποίησα για να κάνω πατρόν», σημείωσε η κα Ελόνα.

Μετά από εννέα ημέρες ολοκλήρωσε το ράψιμο των μασκών και μάλιστα τόνισε πως «εάν χρειαστούν κι άλλες μάσκες θα τις φτιάξω, γιατί θέλω να βοηθήσω. Αυτές τις δύσκολες ημέρες πρέπει εμείς οι άνθρωποι να βοηθήσουμε, όπου μπορούμε… να αντέξουμε».

Πηγή: athensvoice.gr