Κορωνοΐός Κρήτη

Μεγάλη η συμμετοχή των πολιτών στα rapid test στο Ρέθυμνο

Έρχονται εντατικοί έλεγχοι για την τηλεργασία

Η διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 2 μετά το μεσημέρι

Ξεκίνησε η διαδικασία των rapid tests για τον κορωνοϊό μέσα από τα αυτοκίνητα στη μαρίνα του Ρεθύμνου από τις 9 το πρωί και ήδη η συμμετοχή διαφαίνεται πολύ μεγάλη, δεδομένης της ουράς των οχημάτων έξω από τη μαρίνα.

Τα τεστ τα πραγματοποιούν οι κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ και τις 7ης Υγειονομικής Περιφερέρειας Κρήτης, και η διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 14:00 μ.μ..

Σύμφωνα με το goodnet.gr, oι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει προηγουμένως μήνυμα για μετακίνηση στον κωδικό 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της ταυτότητάς τους καθώς και τον αριθμό του κινητού τους, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του Rapid Test μέσα σε λίγες ώρες από την λήψη του.

Η συμμετοχή και παρουσία των πολιτών του δήμου Ρεθύμνου κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστικής σημασίας για την προφύλαξη τις Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό τις διασποράς του κορωνοϊού.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας) και ο αριθμός των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο να μην ξεπερνά τα δυο ενήλικα άτομα.

Ρέθυμνο Rapid testΦωτογραφία @goodnet.gr