Επικαιρότητα Κορωνοΐός

Στα άδυτα της ΜΕΘ Covid του ΠΑΓΝΗ

Ντιέγκο Μαραντόνα – Συγκλονιστικός Λίνεκερ: Ο καλύτερος όλων θα αναπαυθεί στα χέρια του Θεού!

Η τηλεοπτική κάμερα μπήκε στην Μονάδα – Τι λένε διοίκηση, γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και ασθενείς που έδωσαν την μάχη με τον κορωνοϊό

Τις συγκινητικές στιγμές που διαδραματίζονται ανάμεσα σε γιατρούς και νοσηλευτές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ηρακλείου, την ώρα που ασθενείς οι οποίοι κατάφεραν να νικήσουν τον κορωνοϊό, παίρνουν εξιτήριο, κατέγραψε η εκπομπή Special Report του ΑΝΤ1
Ο Τάσος Τέλλογλου και η κάμερα του “Special Report” παρουσιάζουν τη μάχη που δίνεται στην Κλινική αλλά και την ΜΕΘ Covid κόντρα στον «αόρατο εχθρό», τόσο από τους υγειονομικούς, όσο και από τους ασθενείς.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η στιγμή που φέρνει τη μεγαλύτερη την μεγαλύτερη ικανοποίηση στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό είναι αυτή του εξιτηρίου. 

Μεταξύ των ασθενών της κλινικής και ο γιατρός Μανώλης Βεληβασάκης, που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής. Αναφέρθηκε στην μυική κόπωση που παραμένει αλλά και για στους φόβους που σε κατακλύζουν, όπως είπε, για το ενδεχόμενο να μην καταφέρεις να νικήσεις τον ιό και να “κοπεί το νήμα της ζωής σου”.
Στην εκπομπή μιλούν ο Διοικητής, γιατροί αλλά και προσωπικό του Νοσοκομείου, που δίνουν καθημερινά τη μάχη με τον κορωνοϊό.

ΠΗΓΗ