Διατροφή Υγεία

Τρία διατροφικά tricks για επίπεδη κοιλιά πριν βγεις στην παραλία

Λιβύη: Βομβαρδίστηκε τουρκικό φορτίο όπλων - Καταστράφηκε ολοσχερώς

Τα ψέματα τελείωσαν, ο Αύγουστος είναι εδώ και όπως είναι φυσικό, και στο εύχομαι, η καθημερινότητά σου περιλαμβάνει επισκέψεις και cocοoning στις υπέροχες ελληνικές παραλίες, ή και όχι!

Όπως είναι φυσικό, και μιας και προσπάθησες σκληρά όλη τη χρονιά, θέλεις να δείχνεις τουλάχιστον καλλονή και κορμάρα με το μαγιό σου, οπότε και οτιδήποτε πέραν της τελειότητας σε αφήνει παγερά αδιάφορη. Και τι γίνεται φίλη μου όταν είσαι συγκλονιστική αλλά η κοιλιά σου πετάει; Σου έχω κάποιες τροφές, τις οποίες ακόμα κι αν καταναλώσεις πριν τη θάλασσα, η κοιλιά σου θα παραμείνει επίπεδη.

Δες την παρακάτω gallery:

 

Τροφές πλούσιες σε ασβέστιο

Ναι προφανώς και οι πιο γνωστές είναι το γάλα, το τυρί και το γιαούρτι. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το συγκεκριμένο στοιχείο αποτρέπει το οίδημα, δηλαδή οποιοδήποτε πρήξιμο. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα δοκίμασε τα προϊόντα με χαμηλά λιπαρά.

Φάε αμύγδαλα

Superfood σου λέει και καλά θα κάνεις να μην το αγνοήσεις. Αφενός είναι νόστιμο και αφετέρου σε χορταίνει. ¼ της κούπας αρκεί, για να είσαι χορτάτη και πάρα πολύ fit.

Προτίμησε τροφές που σε ενυδατώνουν

Το καλοκαίρι η ανάγκη ενυδάτωσης του οργανισμού είναι σαφώς μεγαλύτερη σε σχέση με τις άλλες εποχές. Επιπλέον, οι τροφές που περιέχουν μεγάλη ποσότητα νερού, βοηθούν και στη διατήρηση της σιλουέτας. Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες που προτιμούσαν σνακς όπως οι φράουλες, το πεπόνι ή το καρπούζι, ή έτρωγαν σαλάτες με συστατικά όπως το μπρόκολο και το σπανάκι, είχαν συγκριτικά στενότερη μέση σε σχέση με άλλες.

Τρία διατροφικά tricks για επίπεδη κοιλιά πριν βγεις στην παραλία

 

Τροφές πλούσιες σε ασβέστιο Ναι προφανώς και οι πιο γνωστές είναι το γάλα, το τυρί και το γιαούρτι. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το συγκεκριμένο στοιχείο αποτρέπει το οίδημα, δηλαδή οποιοδήποτε πρήξιμο. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα δοκίμασε τα προϊόντα με χαμηλά λιπαρά.

Τρία διατροφικά tricks για επίπεδη κοιλιά πριν βγεις στην παραλία

 

Φάε αμύγδαλα Superfood σου λέει και καλά θα κάνεις να μην το αγνοήσεις. Αφενός είναι νόστιμο και αφετέρου σε χορταίνει. ¼ της κούπας αρκεί, για να είσαι χορτάτη και πάρα πολύ fit.

Τρία διατροφικά tricks για επίπεδη κοιλιά πριν βγεις στην παραλία

 

Προτίμησε τροφές που σε ενυδατώνουν Το καλοκαίρι η ανάγκη ενυδάτωσης του οργανισμού είναι σαφώς μεγαλύτερη σε σχέση με τις άλλες εποχές. Επιπλέον, οι τροφές που περιέχουν μεγάλη ποσότητα νερού, βοηθούν και στη διατήρηση της σιλουέτας. Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες που προτιμούσαν σνακς όπως οι φράουλες, το πεπόνι ή το καρπούζι, ή έτρωγαν σαλάτες με συστατικά όπως το μπρόκολο και το σπανάκι, είχαν συγκριτικά στενότερη μέση σε σχέση με άλλες.