Υγεία

Βρέθηκε λύση για να μη χάσει το μάτι η γυναίκα – Τη στέλνουν στο Γεννηματάς

Self tests: Ξεκίνησε σήμερα η δωρεάν διάθεση και από τα φαρμακεία της Κρήτης

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN TV, η γυναίκα θα πηγαίνει στο νοσοκομείο Γεννηματάς για να παίρνει το φάρμακο που χρειάζεται και όχι σε ιδιωτικό ιατρείο

Βρέθηκε λύση για τη γυναίκα που κατήγγειλε ότι κινδυνεύει να χάσει το δεύτερο της μάτι, καθώς ο «Ερυθρός Σταυρός», το νοσοκομείο στο οποίο έκανε τη θεραπεία της για ωχρά κηλίδα έχει μετατραπεί σε νοσοκομείο αποκλειστικά για κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN TV, η γυναίκα θα πηγαίνει στο νοσοκομείο Γεννηματάς για να παίρνει το φάρμακο που χρειάζεται και όχι σε ιδιωτικό ιατρείο. Ετσι, η γυναίκα δεν θα χρειάζεται να πληρώνει.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Ρόζα πριν από 3 χρόνια είχε χάσει σε ποσοστό 80 – 90% το ένα της μάτι από ωχρά κηλίδα και εδώ και 1,5 χρόνο παρουσιάζει ένα παρόμοιο πρόβλημα και στο δεύτερο μάτι. Εδώ και ενάμιση χρόνο, ανά δύο μήνες, κάνει μια απαραίτητη ένεση στον «Ερυθρό Σταυρό», όμως πλέον το νοσοκομείο αυτό έχει μετατραπεί αποκλειστικά για Covid και η ίδια, έπειτα από παρέμβαση του OPEN TV, θα πηγαίνει στο νοσοκομείο Γεννηματάς για να συνεχίσει τη θεραπεία της.