Ελλάδα

Τσίπρας: «Θα με ακούσετε ή θα μιλάτε μόνη σας;» – Ο διάλογος με γυναίκα στη Χαλκίδα που συζητήθηκε

Στόλτενμπεργκ: Να διερευνηθούν οι καταγγελίες για παρακολούθηση ηγετών από την NSA

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Χαλκίδα έκρυβε και ένα απρόοπτο. Μια γυναίκα τον πλησίασε για να διαμαρτυρηθεί, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σταματά και να ανοίγει κουβέντα μαζί της…

«Κύριε Τσίπρα πήγατε και στη Λάρκο σήμερα να δείτε τους εργαζόμενους; Πριν 7 χρόνια, πριν γίνετε πρωθυπουργός, είχατε πάει και στο Τσιμεντάδικο Χαλκίδας… Μετά που γίνατε πρωθυπουργός μας ξεχάσατε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση», του είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα, με τον διάλογο να συνεχίζεται και να πηγαίνει και σε άλλα θέματα όπως στο νόμο του Κατρούγκαλου.

Κάποια στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας, που προσπαθούσε να της απαντήσει, της είπε: «Θα με ακούσετε ή θα μιλάτε μόνη σας;», με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να της λέει στη συνέχεια: «Αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό, φέραμε το σώμα επιθεώρησης εργασίας, καταργήσαμε τον υποκατώτατο, βάλαμε όριο στις απολύσεις…».

Η γυναίκα συνεχίζει στον ίδιο τόνο και του λέει: «Αυξήσατε το όριο ηλικίας στις συντάξεις», με τον Αλέξη Τσίπρα να την ρωτάει «εμείς;». «Ο νόμος Κατρούγκαλου ποιανού ήταν;» ήταν η νέα ερώτηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μας μπερδεύετε με άλλες κυβερνήσεις, δεν τα ξέρετε καλά…», ήταν η νέα απάντηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αποχώρησε στη συνέχεια από το σημείο. Δείτε το βίντεο του eviazoom.gr…