Ελλάδα

Αχιλλέας Μπέος: Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για την επόμενη τετραετία – Το μεγαλεπήβολο σχέδιο

Αυτά είναι τα κλεμμένα από τους ναζί αρχαία που επιστρέφουν στο μουσείο Ηρακλείου

Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε τις μελλοντικές σκέψεις του, για τον Βόλο. Υποσχέθηκε πως αν το σχέδιο υλοποιηθεί, η πόλη θα γίνει μια από τις ομορφότερες του Βόλου…

Συνέντευξη στην TRT και τον Σωτήρη Πολύζο παραχώρησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο στόχο της δημοτικής αρχής να πεζοδρομίσει κατά 80% το κέντρο της πόλης.

«Έχουμε προγραμματίσει ένα ραντεβού με το διοικητή του νοσοκομείου για το χώρο που έχουν στη συμβολή των οδών Ιάσονος με Καρτάλη, το οποίο επιθυμούμε να το κάνουμε πάρκινγκ. Εάν τα καταφέρουμε διότι είναι και δίπλα στη θάλασσα, η σκέψη μου για τη νέα τετραετία, εφόσον μας εμπιστευτούν και πάλι οι Βολιώτες, το κέντρο να γίνει κατά 80% πεζόδρομος.

Θα είναι τόσο όμορφη η πόλη με πράσινο, πεζόδρομους, πάρκινγκ κλπ. Θα υπάρχουν αρκετά πάρκινγκ στην πόλη. Στη Φιλελλήνων, στην Ιάσονος, στο λιμάνι αλλά και στην Ιωλκού. Δεν είναι ανάγκη για παράδειγμα αυτός που μένει στην Πλατεία Ελευθερίας να παίρνει το αυτοκίνητο για να πάει στην Ερμού» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.