Αυτοδιοίκηση Κρήτη

Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι δυο…Μαρίες, για τα τραπεζοκαθίσματα!

Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι δυο...Μαρίες, για τα τραπεζοκαθίσματα!

Αναδουλειά λόγω…ιού!

Ήτανε στραβό το κλίμα από την αντικαπνιστική εκστρατεία που έπληξε μαγαζιά, μπαρ και καταστήματα, ήλθε κι ο κορωνοϊός για να δημιουργήσει μείζον ζήτημα στις επιχείρησης εστίασης της πόλης, που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις!

« Τα μαγαζιά περνούν μαύρες μέρες, τους πελάτες τους αναζητούμε με το… ντουφέκι» διευκρινίζει η πρόεδρος του συλλόγου επιχειρηματιών στο χώρο της εστίασης Μαρία Αντωνακάκη, που βρέθηκε στο δημαρχείο για να ζητήσει παράταση στην καταβολή των προκαταβολών για τα δημοτικά τέλη τραπεζοκαθισμάτων, που επρόκειτο να καταβληθεί για τους καταστηματάρχες ως τα τέλη Μαρτίου.

Οι επαγγελματίες ζητάνε παράταση ως το Πάσχα, κάτι που αντιμετωπίζει θετικά η δημοτική αρχή, όπως φάνηκε και στη συνάντηση της προέδρου με την αντιδήμαρχο Οικονομικών Μαρία Καναβάκη. Έτσι κι αλλιώς είναι μια δύσκολη περίοδος για εκείνους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τη ψυχαγωγία, με τον κόσμο να φοβάται να βγει από το σπίτι του και τους τουρίστες να είναι όνειρο ( ή μάλλον εφιάλτης ) καλοκαιρινής νυκτός!