Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: Πέντε δόσεις είχε μέσα το φιαλίδιο της Pfizer που έκλεψε ο ντελιβεράς

Μάρτυρας στην προανακριτική για Παππά: Αν μιλήσω για White House και White Porsca κινδυνεύω

Τον τρόπο με τον οποίο έκανε φτερά το φιαλίδιο με το εμβόλιο της Pfizer από το Κέντρο Υγείας της Αγίας Παρασκευής περιέγραψαν σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς οι εργαζόμενοι που αντιλήφθηκαν και την κλοπή από τον ντελιβερά.

Όπως είπαν σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς την περασμένη Τρίτη 13/04/2021 κατά τις 4 το απόγευμα παρήγγειλαν καφέδες και ο 46χρονος ντελιβεράς πήγε να τους παραδώσει. Όμως, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες τους έκανε πολλές ερωτήσεις για το εμβόλιο και πόσο αποτελεσματικό είναι.

Αγία Παρασκευή: Πέντε δόσεις είχε μέσα το φιαλίδιο της Pfizer που έκλεψε ο ντελιβεράς

Όπως είπαν μισή ώρα αργότερα και πριν καν μπει άλλος στον χώρο διαπίστωσαν ότι έλειπε ένα από τα φιαλίδια το οποίο μάλιστα περιείχε πέντε δόσεις! Έτσι, ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία πήγε στο σημείο και αφού τους περιέγραψαν όλα όσα είχαν συμβεί συνέλαβαν τον 46χρονο. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο 46χρονος δεν έχει παραδεχθεί ότι πήρε το φιαλίδιο με το εμβόλιο της Pfizer.

Σημειώνεται ότι το εμβόλιο ακόμα και να βρεθεί είναι πλέον άχρηστο αφού δεν μπορεί να διατηρηθεί πολλή ώρα εκτός ψυγείου.