Ελλάδα

Αιφνίδιος θάνατος πολίτη μέσα στην 110 Πτέρυγα Μάχης

Σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ- Επιχείρηση απεγκλωβισμού

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας 40 ετών έχασε την ζωή του μέσα στην αεροπορική βάση της Λάρισας, στην οποία εδράζεται η 110 Πτέρυγα Μάχης της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Αιφνίδιος και απρόσμενος ήταν ο θάνατος ενός άνδρα 40 ετών, ο οποίος βρισκόταν εντός της 110 Πτέρυγας Μάχης, που εδράζεται στην αεροπορική βάση της Λάρισας, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων που βρίσκονται εκεί.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μέσε σε χώρο φιλοξενίας στην 110 Πτέρυγα Μάχης  λίγο μετά τις 6 σήμερα το πρωί, κατέληξε ένας 40χρονος άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν συνοδός ομάδας αεροπροσκόπων που έκαναν εκπαίδευση στη αεροπορική βάση της Λάρισας.

Ο άτυχος άντρας ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως οι άνθρωποι που ήταν κοντά του κάλεσαν σε βοήθεια. Άμεσα έφτασε εκεί ο καρδιολόγος του ιατρείου και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Έγιναν προσπάθειες να κρατηθεί στη ζωή. Με το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά καθώς φαίνεται ότι υπέστη ανακοπή.

Με πληροφορίες από: Larissanet