Ελλάδα

Αιμόφυρτος βρέθηκε στο κελί του ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Αιμόφυρτος βρέθηκε στο κελί του ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Πληροφορίες που φέρεται να προέρχονται από την οικογένειά του μιλούν για αυτοτραυματισμό

Γεμάτος αίματα εντοπίστηκε μέσα στο κελί του στις φυλακές, όπου κρατείται ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Πληροφορίες που φέρεται να προέρχονται από την οικογένειά του, μιλούν για αυτοτραυματισμό. «Χτύπησε το κεφάλι του στους τοίχους του κελιού. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όμως, όσο περνάει ο καιρός και καταλαβαίνει, τρελαίνεται! Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί να το αντέξει», δήλωσε συγγενικό πρόσωπο του 21χρονου κατηγορούμενου στον ANT1.

Κατόπιν,ο συγγενής του κατηγορουμένου καταγγέλλει τον 19χρονο συγκατηγορούμενο του 21χρονου: «Ο 19χρονος ήταν η καταστροφή του! Και μετά έγινε η καταστροφή και της κοπέλας και η δική μας. Πιστεύω ότι τον Μ. τον εκμεταλλευόταν. Του ζητούσε συχνά χρήματα, του ζητούσε το σπίτι στη Λίνδο για να πηγαίνει και να κάνει ό,τι έκανε με τις κοπέλες του. Ο Μ… ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε».

Στην κατάθεσή του ο 21χρονος είχε υποστηρίξει πως ο άλλος κατηγορούμενος ξεκίνησε να χτυπά άγρια την Ελενή Τοπαλούδη και πως ο ίδιος εφυγε από το δωμάτιο λόγω του σοκ που υπέστη.

Ο 19χρονος από την άλλη μεριά ενώπιον της ανακρίτριας ισχυρίστηκε πως ο καβγάς άρχισε από τον 21χρονο, ότι άρχισε να την χτυπά, να τις φέρει αμυχές με μαχαίρι στο λαιμό και ότι ο 19χρονος δεν ανακατεύτηκε καθόλου καθώς ο 21χρονος είχε καταβληθεί από μανία.

«Και οι δυο δράστες είναι αυτοί που κατά συναυτουργία έκαναν τα πάντα για αν αφαιρέσουν την ζωή αυτής της κοπέλας. Και στα όσα συνέβησαν στο σπίτι με τα χτυπήματα με το σίδερο, και με την προσπάθεια να την μαχαιρώσουν και με την προσπάθεια να την στραγγαλίσουν», σημείωσε στον ΑΝΤ1 ο έτερος δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας.