Ελλάδα

Άλκης Καμπανός: Θα συνεχιστεί αύριο η δίκη – «Αυτογελοιοποίηση» η «συγγνώμη» των κατηγορουμένων, λέει ο Κούγιας

Άλκης Καμπανός: Θα συνεχιστεί αύριο η δίκη – «Αυτογελοιοποίηση» η «συγγνώμη» των κατηγορουμένων, λέει ο Κούγιας

Η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (23.1.2023) σε μια διαδικασία που περισσότερο θα είναι διαδικαστική και θα συνεχιστεί αύριο.

Εκφράζοντας τη θλίψη τους, αλλά αρνούμενοι ότι χτύπησαν τον Άλκη Καμπανό, οι 12 κατηγορούμενοι για δολοφονία είπαν τα πρώτα τους λόγια στη δίκη.

Μετά από ερώτηση της προέδρου της έδρας, κανένας από τους κατηγορούμενος δεν αποδέχτηκε ότι χτύπησε τον Άλκη Καμπανό, ενώ τέσσερις από αυτούς ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένειά του.

Την στάση τους αυτή σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, λέγοντας πως: «Κανείς δεν παραδέχτηκε ότι έκανε κάτι», παρά τα στοιχεία που φανερώνουν την ενοχή τους και πως «ενώ αρνούνται ότι έκαναν κάτι, ζητούν και “συγνώμη”. Αν αυτό δεν είναι πραγματικά αυτογελοιοποίηση, τι να πω», αναρωτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της αποχώρησης τους από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ακούστηκαν φωνές και αποδοκιμασίες, εναντίον των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη.

Πηγή newsit.gr