Αλλα Κόμματα Επικαιρότητα

Απρόσμενη αποκάλυψη Βαρουφάκη για Μητσοτάκη: «Μου αρέσει γιατί…»

Απρόσμενη αποκάλυψη Βαρουφάκη για Μητσοτάκη: «Μου αρέσει γιατί…»

Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», παρατηρεί η στήλη ΒΗΜΑτοδοτης και συνεχίζει:

«Ρωτήθηκε για το πώς είναι η «χημεία» του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Είναι πάρα πολύ καλή. Τον βλέπω συμπαθέστατο και μου αρέσει ότι έχει έναν πολιτικό πολιτισμό. Δεν τον έχουν όλοι στη ΝΔ. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι το κόμμα του» είπε για να προσθέσει: «Από εκεί και πέρα θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσουμε να διαφωνούμε έντονα, να υπάρχει μια αντιπαράθεση στη βάση αυτού του πολιτικού πολιτισμού».

Για τον κ. Μητσοτάκη μίλησε και η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη Δανάη Στράτου. «Εγώ δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Μου φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος που θέλει να κάνει καλό και μου φαίνεται συμπαθής» τόνισε. Κατά τα λοιπά, ο Γιάνης Βαρουφάκης τόνισε ότι έχει συναντηθεί δύο φορές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Μία φορά το 2010-2011 που με είχε πάρει τηλέφωνο και ήθελε τη γνώμη μου για τα μνημόνια κ.τ.λ. Ηταν μια καλή συζήτηση, ιδίως για την Ευρώπη. Η δεύτερη ήταν τώρα για το θέμα των αποδήμων» δήλωσε».