Αλλα Κόμματα

«Δηλητήριο» Αντώναρου για Σημίτη: «Δεν θυμάται ό,τι δεν τον συμφέρει… κορυφαίοι υπουργοί του στη στενή»

Θύμα ληστείας ο Ευάγγελος Αντώναρος για δεύτερη φορά

Το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην εφημερίδα «Τα Νέα» έχει ασφαλώς την τιμητική του σήμερα, τόσο για την ουσία του όσο και για την δήλωσή του ότι οι άνθρωποι της εφημερίδας άλλαξαν τον τίτλο του.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, δράττοντας την ευκαιρία, σχολιάζει τα γραφόμενα του Κ. Σημίτη, χωρίς να τον κατονομάζει, γράφοντας σκωπτικά στο facebook πως “ό,τι θυμάται χαίρεται ο καθένας, ειδικά όταν έχει επιλεκτική μνήμη”. Επίσης μνημονεύει μεταξύ άλλων “σκάνδαλα σαν τα θύματα του Χρηματιστηρίου” αλλά και ότι “κορυφαίοι υπουργοί του είναι στη στενή”.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του:

«Ο,τι θυμάται χαίρεται ο καθένας. Ειδικά όταν έχει επιλεκτική μνήμη. Και ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ο,τι δεν τον συμφέρει. Αμετρητες παραχωρήσεις. Σκανδαλα σαν τα θύματα του Χρηματιστηρίου. Οτι κορυφαίοι υπουργοί του είναι στη στενή. Κι ότι άλλοι τη γλύτωσαν λόγω…παραγραφής. Οι Ελληνες έχουν μνήμη. Και γι αυτό τον θελουν να τον ξεχάσουν.

Ή να θυμηθω τις αναπάντητες προειδοποιητικές επιστολές της Ευρωπαικής Επιτροπής που βρήκαμε καταχωνιασμένες στα συρτάρια των μέχρι τοτε κυβερνωντων τον Μαρτιο του 2004; Γιατί ξέρουμε τι οικονομία μας κληροδότησαν..»