Αλλα Κόμματα

Γιατί δεν «τα βρήκαν» Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή και Νέα Δεξιά

Γιατί δεν «τα βρήκαν» Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή και Νέα Δεξιά

Αρνητική κατάληξη είχαν οι συζητήσεις σε ηγετικό επίπεδο μεταξύ Νίκου Μιχαλολιάκου και Φαήλου Κρανιδιώτη καθώς οι διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν μεταξύ των δύο πλευρών απέβησαν άκαρπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνητικοί ήταν οι συνεργάτες του Φαήλου Κρανιδιώτη και η Μαρίν Λεπέν.

Η αλήθεια είναι ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν ήταν αρνητικός και το “σκεφτόταν”.

Ομως οι συνεργάτες του Φ.Κρανιδιώτη και η Μαρίν Λεπέν στην ομάδα της οποίας ανήκει αυτή τη στιγμή η “Νέα Δεξιά”, ήταν αρνητικοί.,

Πλέον είναι βέβαιο πως η “Νέα Δεξιά” θα μείνει εκτός κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης ενώ μετά την αποτυχία της στις Ευρωεκλογές είναι άγνωστο και το μέλλον του κόμματος.

Πριν λίγο τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής της Νέας Δεξιάς, υπήρξε πρόταση για συγκρότηση εκλογικού συνασπισμού με την Χρυσή Αυγή-Λαϊκό Σύνδεσμο, η οποία ωστόσο δεν είχε θετική κατάληξη.

«Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πρόταση της Χρυσής Αυγής προς την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ για την συγκρότηση εκλογικού συνασπισμού εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών, η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ενημερώνει τους πολίτες πως πράγματι μας έγινε τέτοια πρόταση, την οποία αρνηθήκαμε» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.