Αλλα Κόμματα Επικαιρότητα

Κωνσταντοπούλου: Με τακτική μαφίας αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την υπόθεση Πετσίτη

Προσοχή: Ξέρεις πόσα χιλιόμετρα μπορείς να κάνεις με άδειο ρεζερβουάρ;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέχισε τις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα, για την υπόθεση Πετσίτη.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χαρακτήρισε τακτική μαφίας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την υπόθεση Μανώλη Πετσίτη και επανέλαβε ότι ο πλουτισμός του συνδέεται με τη σχέση του με την κυβέρνηση.

«Το θέμα Πετσίτη είναι θέμα Τσίπρα και Παππά. Ήταν συνδεδεμένος με το Μαξίμου», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Οταν κλήθηκε να σχολιάσει τη φράση του Πάνου Σκουρλέτη για τον κ. Πετσίτη- «Κάπου τον έχει πάρει το μάτι μου», είπε- η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε: «Αποκλείται ο Σκουρλέτης να ήταν ανήξερος. Δεν είναι δυνατόν να θυμάμαι εγώ τον Πετσίτη από τότε που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση να κουβαλάει την τσάντα του Παππά και να μην τον θυμάται ο Σκουρλέτης».

«Από εκεί και πέρα, όμως, μέχρι να βρίσκεται χωρίς προσόντα να εκτινάσσονται τα εισοδήματά του και να βρίσκεται σε συναλλαγή με επιχειρηματίες και οικονομικούς παράγοντες είναι πολύ. Το ότι αυτό συνέβη σε περίοδο που ο Παππάς και ο Τσίπρας είναι υπουργός και πρωθυπουργός αντίστοιχα, αυτό σημαίνει ότι ο πλουτισμός είναι συνδεδεμένος με τη σχέση του με την κυβέρνηση, στην οποία πρώτος τη τάξει υπουργός ήταν ο Σκουρλέτης ως υπουργός Εσωτερικών», υπογράμμισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Ο Σκουρλέτης ήταν πάντα στον στενό πυρήνα του Μαξίμου. Είναι προκλητικό να κάνουν όλοι τον ανήξερο. Αποκλείεται να μην τον είχε δει τον Πετσίτη όπως αποκλείεται να μην τον είχε δει ο Τζανακόπουλος», συνέχισε και τόνισε ότι η τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «τακτική μαφίας που λέει αυτόν που καίνε να τον καίνε και οι υπόλοιποι να βγαίνουν αλώβητοι. Δεν ξέρω αν θα κάνουν το ίδιο και για τον Παππά. Απλώς ακολουθούν την πεπατημένη τακτική των Μαφιών».