Αλλα Κόμματα Επικαιρότητα

Ο Πάνος κατά του Αρχιεπισκόπου!

Ο Πάνος κατά του Αρχιεπισκόπου!

Τι έπιασε ξαφνικά τον Καμμένο;

Κοίτα να δεις πως αλλάζουν οι καιροί! Αιχμές για την ειδική θεραπεία που ακολουθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, άφησε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίο προχώρησε σε μια ανάρτηση “φωτιά” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter!

Χωρίς να κατονομάζει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας σχολίασε σκωπτικά το γεγονός ότι ο ένας άνθρωπος της ηλικίας του ακολουθεί ειδική θεραπεία, αντιπαραβάλλοντας πως την ίδια στιγμή χάνονται νέα παιδιά από τον κορονοϊό.Τα λέει αυτά ο Καμμένος που πριν λίγο καιρό έλεγε ότι εάν του πει ο Αρχιεπίσκοπος να ρίξει την κυβέρνηση θα το κάνει!

Μάλιστα κάποιος από τους χρήστες του Twitter τον ρώτησε αν αναφέρεται στον Αρχιεπίσκοπο με τον Πάνο Καμμένο να το επιβεβαιώνει έμμεσα απαντώντας πως “οι Ηγέτες σε τέτοιες στιγμές δίνουν το παράδειγμα…”.

 

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

 

Ειδικότερα, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter συγκρίνοντας τη δυνατότητα που έχει ο Αρχιεπίσκοπος με τους αδικοχαμένους από τον κορονοϊό νέους:

“Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν 27 χρόνος από τις Σέρρες και νέος πατέρας ο DJ που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών … ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ”.

ΠΗΓΗ