Αλλα Κόμματα

Σεισμική δόνηση στα νησιά Μαδέρα της Πορτογαλίας

Σεισμική δόνηση στα νησιά Μαδέρα της Πορτογαλίας

Μετά το 5,5% που έδωσε η πρόσφατη δημοσκόπηση στην Ελληνική Λϋση, οργίασαν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για την πώληση μιας αντισηπτικής κρέμας από την εταιρεία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, την οποία διαφημίζει ο ίδιος Κ.Βελόπουλος, όπως τόσα άλλα παραφαρμακευτικά προϊόντα της εταιρείας του, εντελώς νόμιμα και με άδεια του ΕΟΦ.

Και βέβαια όπως συνήθως παραμόρφωσαν την αλήθεια και αποδύθηκαν σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά του Κ.Βελόπουλου, υποστηρίζοντας ότι «ο Κ.Βελόπουλος λέει ότι θεραπεύει τον κορονωϊό».

Ενώ είναι σαφές από το περιεχόμενο του βίντεο ότι απλά μιλάει για μια αλοιφή ή κρέμα χεριών με αντισηπτική ιδιότητα. Οπως τόσες άλλες που κυκλοφορούν στην αγορά.

Δεν έχουμε καμία διάθεση υποστήριξης του Κυριάκου Βελόπουλου, αλλά προτιμούμε έναν πολιτικό που εργάζεται νόμιμα ως τηλεπωλητής (όπως π.χ. ο Αδωνις Γεωργιάδης) από πολιτικούς που «τα παίρνουν χοντρά» από την Siemens, τους εμπόρους όπλων, την Novartis κλπ. κλπ., εξαπατούν συστηματικά το ελληνικό λαό και διαπράττουν εγκλήματα κατά της χώρας. 

Δείτε το βίντεο για του λόγου το αληθές: