Ελλάδα

Ανάληψη ευθύνες για επιθέσεις και απειλές από αντιεξουσιαστές: Θα κάνουμε Εξάρχεια όλη την Αθήνα

Φρίκη στα Φάρσαλα: "Ζωντάνεψε" ξανά στον Άρειο Πάγο η δολοφονία του 2011 - Πότισε πετρέλαιο την ερωμένη του και την έκαψε ζωντανή

Στο κείμενό τους μάλιστα αναφέρουν ότι «Εξάρχεια θα γίνει όλη η πόλη», ενώ καταληκτικά τονίζουν χαρακτηριστικά: «Δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη, κι αυτή η νύχτα ήταν του Αλέξη»

Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε τράπεζες και οργανισμούς το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου ανέλαβε με κείμενό της σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου αναρχική ομάδα που υπογράφει ως «σύντροφοι-συντρόφισσες».

Υπενθυμίζεται ότι στο στόχαστρο εκτός από υποκαταστήματα τραπεζών, μπήκαν επίσης μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών, σούπερ μάρκετ και γνωστά πολυκαταστήματα. Στο κείμενό τους μάλιστα αναφέρουν ότι «Εξάρχεια θα γίνει όλη η πόλη», ενώ καταληκτικά τονίζουν χαρακτηριστικά: «Δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη, κι αυτή η νύχτα ήταν του Αλέξη», αναφερόμενοι στην δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το 2008 στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σημειώνεται ότι την ημέρα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε συνολικά σς 21 συλλήψεις σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.