Ελλάδα

«Ανέβηκε στα κάγκελα, ένα λεπτό είχα μπει στο σπίτι» – Τι λέει η γιαγιά του αγοριού που έπεσε από το μπαλκόνι

«Ανέβηκε στα κάγκελα, ένα λεπτό είχα μπει στο σπίτι» – Τι λέει η γιαγιά του αγοριού που έπεσε από το μπαλκόνι

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του 1,5 έτους αγοριού που έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου στο Ζευγολατιό.
Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 1,5 έτους αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση και το παιδί έκανε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι» λέει η γιαγιά του, μιλώντας στον Alpha.

Σχετικά με το πώς έγινε το ατύχημα, λέει η γιαγιά του παιδιού: «Τι να σας πω… Εδώ ήταν, για ένα λεπτό έφυγε από την προσοχή μου και έπεσε από το μπαλκόνι. Περπατούσε, έτρεχε… Τα κάγκελα ήταν οριζόντια και ανέβηκε στα κάγκελα».

«Μου φώναξε η αδερφούλα του ότι έπεσε το παιδί»
«Ήταν η αδερφούλα του έξω και φώναξε. Πήγαινα και στη διαδρομή μου λέει ότι γιαγιά έπεσε. Και εγώ νόμιζα ότι έπεσε και γλίστρησε στη βεράντα. Δεν κατάλαβα ότι έπεσε από κάτω. Είχα μπει μέσα για να πάρω το παγουρίνο του και να κατέβουμε στην αυλή. Το είχα ντύσει και γύρισα να πάρω το παγούρι. Και με το που γυρίζω μέσα μέχρι να βγω έξω είχε πέσει το παιδί» περιγράφει η γιαγιά του μικρού αγοριού.

«Με βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις το αγοράκι»
Αρχικά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έλαβε τις πρώτες βοήθειες, αλλά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.
Το αγόρι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», που μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες, για να αντιμετωπιστούν οι βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που φέρει, ενώ ακόμα έχει τραυματιστεί σοβαρά στον θώρακα από την πτώση.

ΠΗΓΗ in.gr