Ελλάδα Καιρός

Ανοίγει στις 13:00 η Εθνική Οδός Αθηνών- Λαμίας- Μέχρι τις 19:00

Ανοίγει στις 13:00 η Εθνική Οδός Αθηνών- Λαμίας- Μέχρι τις 19:00

Ανοίγει από τις 13:00 και μέχρι τις 19:00 το βράδυ η Εθνική Οδός Αθηνών- Λαμίας η οποία έκλεισε νωρίς το πρωί λόγω της κακοκαιρίας,  από τον κόμβο Καλυφτάκη, στην Κηφισιά, μέχρι τη Λαμία.

Η Εθνική Οδός ξανακλείνει στις 19:00 και μέχρι τις 7:00 το πρωί καθώς το βράδυ αναμένεται επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Να σημειωθεί ότι από τις 12 έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό από τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου προς Αθήνα.

Προηγήθηκε έκτακτη συντονιστική σύσκεψη για την κακοκαιρία στην Πολιτική Προστασία, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιου Πέτσα και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας Θεόδωρου Λιβάνιου.

Στη σύσκεψη έλαβαν επίσης μέρος οι περιφερειάρχες Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής και Πελοποννήσου, για την αποτίμηση της έως τώρα κατάστασης.

Όπως είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης μετά το τέλος της σύσκεψης, μέχρι τις 19:00 θα επιτρέπεται η κίνηση όλων των οχημάτων και κυρίως των φορτηγών.