Ελλάδα Εσωτερική Ασφάλεια

Αντιδράσεις για το βίντεο με τον γερανό που παρέσυρε κάδο και χτύπησε διαδηλωτή

Αντιδράσεις για το βίντεο με τον γερανό που παρέσυρε κάδο και χτύπησε διαδηλωτή

Αδιανόητες εικόνες στην οδό Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας, καθώς στη διάρκεια επεισοδίων άγνωστοι πέταξαν κάδους προς έναν γερανό της αστυνομίας ο οποίος στην προσπάθειά του να τους αποφύγει προσέκρουσε σε έναν από αυτούς με αποτέλεσμα να παρασύρει διαδηλωτή.

Θλιβερά επεισόδια σημειώθηκαν για ακόμα μία φορά στο κέντρο της Αθήνας, στο περιθώριο των διαδηλώσεων για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Βόμβες μολότοφ, πετροπόλεμος και χημικά έκαναν το κέντρο να θυμίζει πεδίο μάχης, ενώ στην οδό ακαδημίας σημειώθηκε ένα απίθανο περιστατικό.

Διαδηλωτές προσπαθούσαν να φράξουν τον δρόμο με κάδους, πετώντας κάποιους από αυτούς σε έναν διερχόμενο γερανό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο οδηγός του γερανού έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τους κάδους, όμως, χτύπησε έναν από αυτούς ο οποίος στη συνέχεια παρέσυρε διαδηλωτή. Όπως βλέπετε στο κεντρικό βίντεο, το θέαμα είναι σοκαριστικό, με όσα διαδραματίζονται να θυμίζουν σκηνές από… πολεμική ταινία.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πάντως, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με τα βέλη να στρέφονται προς την ΕΛΑΣ για το γεγονός ότι ο κάδος τραυμάτισε τον διαδηλωτή και θα μπορούσε να έχει προκληθεί ως και δυστύχημα…