Ελλάδα

Απατεώνας με χίλια πρόσωπα έταζε γάμους και ξάφριζε γυναίκες – Θύμα του ξεσπάει στην κάμερα (video)

Απατεώνας με χίλια πρόσωπα έταζε γάμους και ξάφριζε γυναίκες – Θύμα του ξεσπάει στην κάμερα (video)

Έβαζε στο στόχαστρο γυναίκες μοναχικές και αφού έκανε σχέση μαζί τους, υλοποιούσε το σχέδιό του. Έβρισκε την ευκαιρία να κλέψει χρήματα, πιστωτικές κάρτες ακόμα και το αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων του και γινόταν καπνός…

Ο δράστης συστηνόταν άλλοτε ως πιλότος, άλλοτε ως πράκτορας της ΕΥΠ και άλλοτε ως πλοίαρχος. Κατάφερνε γρήγορα να κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των θυμάτων του, που όπως καταγγέλλουν στην αστυνομία, πλήρωσαν πολύ ακριβά τη γνωριμία μαζί του. Η δράση του επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σε μία περίπτωση ο 47χρονος αφού πρώτα κατάφερε να συνάψει ερωτική σχέση με 57χρονη, της ζήτησε να του δώσει το αυτοκίνητό της, για να φτιάξει μια ζημιά που είχε παρουσιαστεί. Η 57χρονη του έδωσε τα κλειδιά και από εκείνη τη στιγμή έχασε τα ίχνη του. Λίγο νωρίτερα είχε αποσπάσει τραπεζική κάρτα ανάληψης χρημάτων της με την οποία προέβη σε αγορές ύψους περίπου 2.500 ευρώ.

Παρά τις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις της προς τον 47χρονο να της επιστρέψει το αυτοκίνητο, ο ίδιος δεν εμφανιζόταν λέγοντας της ότι βρίσκεται σε αποστολές τις οποίες του ανέθετε η ΕΥΠ και για τις οποίες έπρεπε να βρίσκεται συχνά σε νησιωτικές περιοχές της χώρας.

Ένα από τα θύματά του, μίλησε στην εκπομπή T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha και περιέγραψε τα όσα έζησε κοντά του…