Ελλάδα

Αποκάλυψη Μπιμπίλα: Ξέρω και άλλες γυναίκες που έχουν πει για σεξουαλική κακοποίηση και δεν μιλάνε

Αποκάλυψη Μπιμπίλα: Ξέρω και άλλες γυναίκες που έχουν πει για σεξουαλική κακοποίηση και δεν μιλάνε

Βίωνε ότι ήταν ο καλύτερος ηθοποιός. Και εκεί έχανε… είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Όταν βγήκαν οι πρώτες καταγγελίες με πήρε τηλέφωνο ο Πέτρος και μου είπε αυτές να ξέρεις δεν θα ξαναβρούν δουλειά αναφερόμενες στις τρεις γνωστές ηθοποιούς», είπε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή του ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας.

Υπάρχουν και άλλες γυναίκες που έχουν πει για σεξουαλική κακοποίηση αλλά δεν μιλάνε. Ξέρω τα ονόματά τους αλλά δεν μπορώ να τα πω γιατί δεν έχω την άδεια τους. Για εμένα όμως αυτές οι γυναίκες έχουν μεγάλη ευθύνη γιατί δεν μιλάνε.

Η καλή του πλευρά είναι ότι ήταν τελειομανής και ήθελε οι παραστάσεις του να είναι οι καλύτερες και σε αυτό το πλαίσιο πίεζε τους άλλους και έφτανε στο σημείο να χτυπά πόρτες και να μην ελέγχει τον εαυτό του, με αποτέλεσμα όταν γίνονται καβγάδες να προσπαθούν άλλοι άνθρωποι να τον σταματήσουν για να μην υπάρχουν μεγαλύτερες εντάσεις.

Βίωνε ότι ήταν ο καλύτερος ηθοποιός. Και εκεί έχανε…

Για το κίνητρο των γυναικών που τον έχουν καταγγείλει ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε:

Όσοι το έχουν κάνει είναι για να διορθωθούν τα πράγματα όχι για ιδιοτελή σκοπό.Αυτα τα κορίτσια είναι από τους αφανείς εργάτες του θεάτρου.Το κίνητρο τους ήταν ότι κάποια στιγμή έπρεπε να βγει στο φως η αλήθεια.Δεν βγήκαν στην τηλεόραση αλλά πήγαν στα θεσμικά όργανα και αυτό είναι προς τιμήν τους.