Ελλάδα

Ασπρόπυργος: «Είχαν αργήσει ξανά» – Τι λέει ο πατέρας του 6χρονου που ξέχασαν στο σχολικό

Ασπρόπυργος: «Είχαν αργήσει ξανά» – Τι λέει ο πατέρας του 6χρονου που ξέχασαν στο σχολικό

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως 6χρονος έμεινε κλεισμένος μέσα σε σχολικό στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το σχολικό είναι από αυτά που έχει βάλει η Περιφέρεια για να εξυπηρετούν απομακρυσμένες περιοχές, όπως και αυτή που μένει ο 6χρονος στον Ασπρόπυργο.

Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε πως περίμεναν να γυρίσει ο 6χρονος στις 16:00. Ανησύχησαν όμως όταν πλέον είχε πάει 5 παρά τέταρτο. Τότε έστειλαν το θείο να δει τι έγινε.

«Το παιδί μου επέστρεφε από το σχολείο με το σχολικό λεωφορείο. Είχαν σχολάσει στις 4 η ώρα. Δεν το έφεραν εδώ στο σπίτι. Το περιμέναμε το λεωφορείο περίπου στις 4.30», είπε ο πατέρας του 6χρονου.

Όπως έχει ήδη γράψει το newsit.gr, πήγε στο σχολείο ρωτώντας που είναι το παιδί και όταν κανείς δεν μπορούσε να του απαντήσει, σήμανε συναγερμός. Τελικά η αστυνομία το βρήκε να κοιμάται στο σχολικό το οποίο ήταν παρκαρισμένο και το παιδί ξεχασμένο μέσα.

Σύμφωνα με τον πατέρα δεν αναζήτησαν νωρίτερα το παιδί καθώς την προηγούμενη μέρα το σχολικό είχε αργήσει. «Προχθές είχε αργήσει πάλι, είχαν έρθει στις 5 παρά τέταρτο. Οπότε δώσαμε μια παράταση μέχρι τις 5 παρά τέταρτο», σημείωσε ο πατέρας.

Υπενθυμίζεται πως έχουν συλληφθεί ο οδηγός του σχολικού και η συνοδός.