Αστυνομικά

Με “πλούσιο” παρελθόν οι διαρρήκτες με την Porsche – Πως γλίτωσε εγκυμονούσα

Με "πλούσιο" παρελθόν οι διαρρήκτες με την Porsche - Πως γλίτωσε εγκυμονούσα

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν οι δύο Ρομά – Απολογείται αύριο ο τρίτος

Ενώπιον του Ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι Ρομά με την Porsche που συνελήφθησαν πριν από μερικές ημέρες για σειρά κλοπών και διαρρήξεων στο Ηράκλειο.

Οι δύο εκ των τριών, ένας 21χρονος και ένας 35χρονος απολογήθηκαν και προφυλακίστηκαν, ενώ ο τρίτος ένας 33χρονος, θα απολογηθεί τελικά αύριο.  Ο 21χρονος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποφυλακιστεί με όρους πρόσφατα και συγκεκριμένα τον Ιούλιο.

Οι τρεις δεν χαμπάριαζαν τίποτα  καθώς προκειμένου να διαρρήξουν και να κλέψουν έμπαιναν από παντού, παραβίαζαν πόρτες, μπαλκονόπορτες,  ανέβαιναν σε δένδρα, σκαρφάλωναν από πλυσταριά! Μάλιστα σε μια περίπτωση, κατηγορούνται ότι εισέβαλαν στο σπίτι μιας γυναίκας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η οποία από το φόβο της και για να γλιτώσει τα χειρότερα, κλειδώθηκε στην τουαλέτα της οικίας.

Ήταν στις 14 Αυγούστου όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έκαναν προσαγωγή στους τρεις υπόπτους τότε που επέβαιναν στην Porsche με την οποία κυκλοφορούσαν, ωστόσο το πανάκριβο όχημα ανήκει πατέρα του ενός, αλλά την κυκλοφορούσε ο γιος.

Από την Ασφάλεια αναφέρεται ότι σε βάρος τους έχουν συνταχθεί κατά καιρούς δεκάδες δικογραφίες για ανάλογα αδικήματα, καθώς όλο τους πιάνουν και όλο μπροστά τους είναι.

Ο 21χρονος, αναφέρεται, ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για 80 διαρρήξεις εντός και εκτός Κρήτης και στη δράση τους αυτή αποδίδεται ο άνετος βίος τους παρά το γεγονός ότι δεν εργάζονταν.