Ελλάδα

Black Friday σήμερα Παρασκευή (25/11): Κορυφώνονται οι προσφορές στα καταστήματα

Black Friday σήμερα Παρασκευή (25/11): Κορυφώνονται οι προσφορές στα καταστήματα

Σήμερα το Black Friday στα καταστήματα και τα μαγαζιά – Προσφορές και εκπτώσεις στα καταστήματα για τους καταναλωτές

Black Friday σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, με τους καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε αγορές με σημαντικές εκπτώσεις.

Οι επιχειρήσεις στο λιανεμπόριο βρίσκονται σε θέση μάχης, εκτιμώντας ότι οι πληθωριστικές πιέσεις μπορεί να λειτουργήσουν ως κίνητρο για τους καταναλωτές να κάνουν συμφέρουσες αγορές ενόψει των Χριστουγέννων ανήμερα του Black Friday.

Πότε είναι η Cyber Monday

Οι προσφορές για το Black Friday έχουν ήδη ξεκινήσει από τις προηγούμενες εβδομάδες και θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Cyber Monday. Όπως κάθε χρόνο στον «χορό» των προσφορών έχουν ήδη μπει, μεταξύ άλλων, οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, εταιρείες καλλυντικών, αθλητικών ειδών επίπλων, ειδών σπιτιού, ένδυσης υπόδησης και εποχιακών ειδών με προσφορές τόσο στα φυσικά όσο και στα ηλεκτρονικά τους καταστήματα.

Στον ρυθμό της Black Friday έχουν επίσης ήδη μπει και οι περισσότερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ με διαφημιστικές καμπάνιες που «τρέχουν» από τις προηγούμενες εβδομάδες προσφέροντας στους καταναλωτές, σε συνδυασμό με το «καλάθι του νοικοκυριού», προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Από την πλευρά του, ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών δηλώνει έτοιμο να εκμεταλλευτεί προσφορές και εκπτώσεις για να εξισορροπήσει το κόστος στο πλαίσιο της συνολικής ανόδου των τιμών.

 

Πηγή: athensvoice.gr