Ελλάδα Επικαιρότητα

Blue Horizon: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος του πλοίου Blue Horizon για την υπόθεση δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση του  δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών, αποφασίστηκε οι δύο άνδρες, μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, να παραμείνουν ελεύθεροι υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα.

Να θυμίσουμε πως την προφυλάκιση του πλοίαρχου και του ύπαρχου του Blue Horizon για το θάνατο του 36χρονου αποφάσισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας ανακρίτρια και εισαγγελέας μετά από τις πολύωρες απολογίες των συνολικά τεσσάρων συλληφθέντων.

«Ψυχίατρος είχε ενημερώσει το Λιμενικό για τον Αντώνη»

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη, μιλώντας στο LIVE NEWS είπε πως ήρθε σε επικοινωνία των Αντώνη, και αυτό που του είπε είναι πως το Λιμενικό είχε ενημερωθεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου με έγγραφο για τις ιδιαιτερότητες του Αντώνη.

«Ανέφεραν χαρακτηριστικά πως ήταν η διασκέδασή του να πηγαίνει στο πλοίο, να ρωτά εάν χρειάζονται κάποια βοήθεια. Αυτό μου μου είπε είναι πως το Λιμενικό είχε ενημερώσει το πλήρωμα. Μάλιστα, μου ανέφερε πως είναι πεπεισμένος πως υπάρχουν κίνητρα πάνω στην ιδιαιτερότητα του Αντώνη. Για να γλιτώσουν από αυτόν».

ΠΗΓΗ newsit.gr