Κρήτη

Άγιος Νικόλαος: Αύριο το τελευταίο αντίο στον 36χρονο Αντώνη

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ενώ ο Δήμος με απόφαση που έλαβε θα αναλάβει τα έξοδα της κηδείας του άτυχου Αντώνη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου, μετά τον άδικο χαμό του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα, ενώ επιχειρούσε να επιβιβαστεί, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Αύριο Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, φίλοι και συγγενείς θα οδηγήσουν τον 36χρονο στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του θα τελετεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11.

antonis kideia

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, κ. Αντώνης Ζερβός, σε δήλωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, κάνοντας γνωστό ότι η συνδρομή που μέχρι σήμερα υπήρχε στα μέλη της από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις κοινωνικές υπηρεσίες θα ενισχυθεί έτι περισσότερο στο εξής, ενώ ο Δήμος με απόφαση που έλαβε θα αναλάβει τα έξοδα της κηδείας του άτυχου Αντώνη.

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά», δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ενώ τόνισε ότι άμεσα θα πρέπει να υπάρχει πλήρη διαλεύκανση του θλιβερού συμβάντος.

Το ερώτημα που ωστόσο ταλανίζει το σύνολο της κοινωνίας μας – με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται καθημερινά στον ελλαδικό χώρο αλλά και ευρύτερα – είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής, που πραγματικά δεν γνωρίζουμε από ποιους και με ποια κριτήρια μετριέται ;  Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ότι μετράει δεν μετριέται απαραίτητα και ότι μετριέται δεν σημαίνει ότι μετράει κιόλας. Στο μέτρο της ασφάλειας, χάσαμε την ελευθερία, στο μέτρο του “πολιτικά ορθού” χάσαμε τον λόγο. Στο μέτρο της αξίας της ζωής, χάσαμε την ίδια τη ζωή», καταλήγει στη δήλωση του ο δήμαρχος.

ΠΗΓΗ neakriti.gr