Κρήτη

Αισιοδοξία για τον τουρισμό στην Κρήτη – Πότε αναμένονται οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ

Αισιοδοξία για τον τουρισμό στην Κρήτη - Πότε αναμένονται οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ

Ολοκληρώθηκε το λίφτινγκ στην πίστα του Αεροδρομίου Ηρακλείου, εργασίες που έφεραν τις προηγούμενες ημέρες αλλαγές στις ώρες λειτουργίας, τροποποιήσεις των πτήσεων και εκτέλεση του πτητικού προγράμματος μόνο με ελικοφόρα αεροσκάφη – Πότε αναμένονται οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ

  • Ποδαρικό στις 26 Μαρτίου με 30 πτήσεις τσάρτερ
  • Μέσα στην εβδομάδα και οι πρώτες προγραμματισμένες πτήσεις εξωτερικού
  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»
  • Στα τέλη Μαρτίου ανοίγουν τα πρώτα ξενοδοχεία
  • Με δυναμικές κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι εργαζόμενοι στον τουρισμό

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τον κρητικό Τουρισμό για τη νέα σεζόν, με φόντο και τις προκρατήσεις, με τις πρώτες 30 πτήσεις τσάρτερ να κάνουν ποδαρικό στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 26 Μαρτίου, από Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Ελβετία και Ολλανδία, ενώ σε δύο ημέρες θα αφιχθεί η πρώτη προγραμματισμένη πτήση της Easy jet από Αγγλία.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων ν. Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης μιλώντας  στο neakriti.gr και την ΚΡΗΤΗ ΤV ανέφερε: «Ξεκινάμε στις 8 Μαρτίου με μία πτήση της Easy jet. Μετά θα έχουμε μερικές πτήσεις στις 12 και 15 Μαρτίου μερικές ακόμα πτήσεις. Αλλά, η τουριστική περίοδος ξεκινάει στις 26-27 Μαρτίου όπου αναμένεται να φθάσουν στο Ηράκλειο κοντά στις 30 πτήσεις. Ουσιαστικά, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μάρτη θα ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν».

ΠΗΓΗ neakriti.gr