Επικαιρότητα Κρήτη

Ακρωτηριάστηκε η 52χρονη που παρασύρθηκε χθες από φορτηγό στο Γιόφυρο!

Ιδιαίτερα σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός της πεζής που χτυπήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι γιατροί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο προχώρησαν σε ακρωτηριασμό

Ιδιαίτερα σοβαρή αποδείχθηκε τελικά η κατάσταση της 52χρονης γυναίκας που παρασύρθηκε από φορτηγό όχημα στο Γιόφυρο το μεσημέρι της Παρασκευής, με τους γιατρούς να προχωρούν σε ακρωτηριασμό του κάτω άκρου της.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες, όταν φορτηγό παρέσυρε και εγκλώβισε την πεζή. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση ορθοπεδικής φύσεως.

trohaio-giofyro
Πηγή: neakriti.gr/Νίκος Χαλκιαδάκης

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ιατρικής εκτίμησης διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός στο δεξί της πόδι ήταν ιδιαίτερα σοβαρός και μη αναστρέψιμος. Οι γιατροί έλαβαν την απόφαση για ακρωτηριασμό στο μέσο του μηρού, προκειμένου να διασφαλιστεί η ζωή της.

trohaio-giofyro
Πηγή: neakriti.gr/Νίκος Χαλκιαδάκης

Μετά το χειρουργείο, η 52χρονη μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παραμένει διασωληνωμένη, σε καταστολή και σε σταθερή κατάσταση.

ΠΗΓΗ neakriti.gr