Κρήτη

Ανατριχιαστικές περιγραφές για την επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ – «Τον χτυπούσαν με μανία στο κεφάλι και τον άφησαν αναίσθητο»

Ανατριχιαστικές περιγραφές για την επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ – «Τον χτυπούσαν με μανία στο κεφάλι και τον άφησαν αναίσθητο»

Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές για το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός διασώστη του ΕΚΑΒ που έπεσε θύμα βίας από νεαρούς στην περιοχή της Αλικαρνασσού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του,  το Παγκρήτιο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ «Όταν τους έγινε παρατήρηση για τις ζημίες που είχαν προκαλέσει, εκείνοι άρχισαν με μανία να χτυπούν τον συνάδερφο σε όλο του το σώμα επικεντρώνοντας την μανία τους στο κεφάλι του αφήνοντας τον αιμόφυρτο, χωρίς αισθήσεις και έφυγαν… ».

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Το σωματείο μας καταδικάζει την απρόκλητη και άνανδρη επίθεση του συναδέλφου μας εν ώρα υπηρεσίας στον τομέα Αλικαρνασσού δίπλα σχεδόν στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου ξυλοκοπήθηκε άγρια από νεαρά άτομα αναίτια.

Σύμφωνα με την καταγγελία του συναδέλφου κατά τις 4:00 το πρωί δύο νεαροί χτύπησαν το ασθενοφόρο άλλα και τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα προκαλώντας υλικές ζημίες τα όποια ήταν παρκαρισμένα έξω από τον τομέα. Όταν τους έγινε παρατήρηση για τις ζημίες εκείνοι άρχισαν με μανία να τον χτυπούν σε όλο το σώμα επικεντρώνοντας την μανία τους στο κεφάλι του συναδέλφου αφήνοντας τον αιμόφυρτο, χωρίς αισθήσεις και έφυγαν. Ακούγοντας η συνάδελφος την φασαρία εντοπίζει άμεσα και λίγα μετρά παρακάτω τον συνάδελφο της στην παραπάνω κατάσταση.

Σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε το ασυρματικό μας κέντρο ζητώντας βοήθεια και στη συνεχεία του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.

Ο συνάδελφος νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση στην γναθοχειρουργική κλινική.Καλούμε φορείς και απλούς πολίτες να καταδικάσουν το περιστατικό.

Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών αφού μάθαμε ότι εντοπιστήκαν και συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Για μια ακόμα φορά τίθεται θέμα της ασφάλειας και τις προστασίας των συναδέλφων εν ώρα υπηρεσίας.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στο συνάδελφο και να συνεχίσει να προσφέρει με το ίδιο σθένος τις υπηρεσίες του».