Επικαιρότητα Κοινωνία Κρήτη

Ανείπωτη θλίψη – Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Γιώργος Δεικτάκης

Γεντί Κουλέ: Ανακοπή υπέστη ο πρώην Βουλευτής Γιώργος Δεικτάκης – Κατέρρευσε μπροστά στα μάτια όλων

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο  Γιώργος Δεικτάκης. Ο Κρουσανιώτης πρώην Βουλευτής από χθες το βράδυ έδινε την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του, αλλά δεν κατάφερε  να βγει νικητής.

O  πρώην βουλευτής νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη την ώρα που βρισκόταν στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες  αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του και ενώ πριν από έναν μήνα μάλιστα είχε υποβληθεί σε αορτοστεφανιαία παράκαμψη (bypass) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Δεικτάκης 

Ο Γιώργος Δεικτάκης με καταγωγή από τον Κρουσώνα, γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1946.ήταν παντρεμένος με την Ειρήνη Κοκαλά και είχε δύο γιους. Σπούδασε Οδοντιατρική στη Θεσσαλονίκη 

Εξελέγη βουλευτής Ηρακλείου με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2000 και του 2004. Επίσης ήταν μέλος της Αντιπροσωπείας της Βουλής στην Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας και  μέλος των Ομαδών Φιλίας της Βουλής Ελλάδας-Ιταλίας, Ελλάδας-Ουγγαρίας και Ελλάδας- Σλοβακίας.

Διετέλεσε πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Κρήτης. Επίσης διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. και πρόεδρος του Π.Ο. “Ατσαλένιου”. Υπήρξε σύμβουλος του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη επί θεμάτων αθλητισμού.