Κρήτη

Ανησυχία για το μέλλον του “Μαρίνα”

Τα ρούχα που φορούσε "έδειξαν" τον νεαρό δράστη των ληστειών

Συνάντηση των εργαζομένων με τον Δήμαρχο Ηρακλείου και την πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ

Έντονη ανησυχία στους εργαζόμενους προκάλεσαν δηλώσεις στελεχών του ΟΛΗ, για την παραχώρηση σε Ιδιώτη του CAFÉ MAΡΙΝΑ και την μη ανανέωση – μετά από 35χρόνια – της παραχώρησης στο Δήμο Ηρακλείου.

Το θέμα τέθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό και την Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη.

Η συνάντηση έγινε παρουσία του Προέδρου του ΕΚΗ Στέλιου Βοργιά, του Προέδρου του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού  Ν. Ηρακλείου Μιχάλη Ριζικιανάκη ,του Προέδρου Λιμενεργατών Λιμένος Ηρακλείου Σφακιανάκη Ξενοφώντα, του Προέδρου των εργαζομένων στην Καθαριότητα Δήμου Ηρακλείου  Καρασάββα Μιχάλη και του Προέδρου Διοικητικών υπαλλήλων του Δήμου Ηρακλείου Θοδωρή Συντυχάκη  και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων τους.
Σε αυτήν, όπως ανακοινώθηκε,  τονίστηκε η συνολική μαζική αντίθεση σε τυχόν σχέδια του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΗ, για την παραχώρηση τόσο του θεατρικού Σταθμού όσο και του CAFÉ MAΡΙΝΑ που ολόκληρες δεκαετίες εξυπηρετεί τους Δημότες της Πόλης.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Τόσο το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου όσο και το Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού  Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με όλα τα παραπάνω Σωματεία δεν θα επιτρέψουμε τυχόν αποφάσεις που εξυπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα είς βάρος των Δημοτών και των εργαζομένων στην επιχείρηση.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να μείνουν στο δρόμο  οι 30 και πλέον οικογένειες των συναδέλφων μας”.

Δήμος Ηρακλείου Εργαζόμενοι Μαρίνα