Κρήτη

Ανοιχτή για την προμήθεια τεστ η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Ανοιχτή για την προμήθεια τεστ η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Μετά την αναστάτωση που έχει προκληθεί σε γονείς και εκπαιδευτικούς
Ανοιχτή για να προμηθεύσει self test στους διευθυντές των σχολικών μονάδων θα είναι σήμερα Κυριακή από τις 18:00 έως τις 20:00, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, όπως ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης και με φόντο την αναστάτωση που έχει προκληθεί σε γονείς και εκπαιδευτικούς που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν τεστ από τα φαρμακεία.

Ανοιχτή θα είναι και το πρωί της Δευτέρας, από τις 7, για όσους δεν είναι εφικτό να προσέλθουν σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εν όψει της επανέναρξης των μαθημάτων, αύριο, Δευτέρα 10-01-2022 οι μαθητές θα πρέπει να επιδείξουν το 1ο αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) κατά την είσοδό τους στο σχολείο. Κατόπιν ενημέρωσης του ΥΠΑΙΘ, σας γνωρίζουμε πως αυτές τις ημέρες πάνω από το 87% των δικαιούχων έχουν πάρει από τα φαρμακεία selftest, ενώ συνήθως η απορρόφηση ήταν περίπου 70%.

Στις μεμονωμένες περιπτώσεις που κάποιοι γονείς δεν προμηθεύτηκαν έγκαιρα αυτοδιαγνωστικά τεστ (self tests), το κάθε σχολείο θα διαθέτει από το απόθεμά του στους μαθητές που είναι απαραίτητο.

Για όσες σχολικές μονάδες χρειάζονται συμπληρωματική προμήθεια αυτοδιαγνωστικών τεστ, παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες – Προϊστάμενοι/νες, να προσέλθουν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου (Πιτσουλάκη 73), σήμερα, Κυριακή 09-01-2022 και ώρα 18:00-20:00, για να προμηθευτούν, ώστε να είναι σε θέση να καλύψουν τις παραπάνω περιπτώσεις μαθητών για τη Δευτέρα 10-1-2022.

Για όσους/όσες δεν είναι εφικτό να προσέλθουν σήμερα, σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνσή μας θα είναι ανοιχτή για να τα παραλάβουν τη Δευτέρα από τις 7:00 το πρωί.
ΠΗΓΗ cretalive.gr